Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj, ironii despre revenirea lui Dan Petrescu: ”Nu-mi permite bugetul să-l sun!” Unde se află acum ”Bursucul”

EXCLUSIV | CFR Cluj, ironii despre revenirea lui Dan Petrescu: ”Nu-mi permite bugetul să-l sun!” Unde se află acum ”Bursucul”

Superliga

Comentarii

Daniel Stanciu a comentat cu ironie vestea că Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj, după ce Toni Conceicao a fost demis. Directorul sportiv al campioanei spune, printre altele, că ”Bursucul” este în continuare sub contract cu GZ Hengfeng.

Dan Petrescu a fost primul nume rostit în momentul în care Toni Conceicao a fost demis. Însă cei de la CFR Cluj au negat de fiecare dată. La fel face şi Daniel Stanciu, care spune că n-a avut nicio discuţie cu antrenorul care anul trecut a adus titlul în Gruia. În plus, spune că antrenorul român încă este sub contract cu GZ Hengfeng.

”Dacă vii la Cluj, ţi-l arăt din nou pe Alin Minteuan stând pe bancă, în poziţia de antrenor principal. (Veşti din China sunt, de la Dan Petrescu?) Cred că e mai cald, cu siguranţă e mai cald şi nu ninge ca aici. Eu nu am vorbit, nu am numărul şi sincer nici nu am atâtea minute ca să sun în China, nu îmi permite bugetul să sun în China. Din ce ştiu, Dan Petrescu e în cantonament cu echipa chineză”, a declarat Daniel Stanciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel stanciudan petrescu 

viewscnt
Articole similare