Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj, lovitură zdravănă pentru Craiova şi FCSB. Ce transfer pregăteşte campioana României

EXCLUSIV | CFR Cluj, lovitură zdravănă pentru Craiova şi FCSB. Ce transfer pregăteşte campioana României

Superliga

Comentarii

Dorin Rotariu are încă o ofertă din Liga 1, de la CFR Cluj, care caută soluţii pentru a acoperi o eventuală plecare a lui Alex Ioniţă. Mijlocaşul lui Club Brugge a fost curtat în această iarnă de FCSB şi Craiova.

Rotariu nu mai este considerat o soluţie pentru Club Brugge şi mijlocaşul român caută să-şi rezolve situaţia. Mijlocaşul de 23 de ani are mai multe propuneri din străinătate, însă este dorit intens şi în Liga 1. Mai întâi, a fost ofertat de FCSB, însă Gigi Becali n-a avut succes nici de această dată.

Apoi, s-a vorbit despre interesul Craiovei, care vrea să acopere plecarea lui Alex Mitriţă la New York City. Însă, până acum, nici acest transfer n-a prins contur. Acum, în cursă a intrat şi CFR Cluj. Din informaţiile Telekom Sport, campioana României ia în calcul despărţirea de Alex Ioniţă, care n-a confirmat, dar care este dorit, printe alţii, de Craiova.

Clujul ar fi o variantă destul de tentantă pentru Rotariu, mai ales că logodnica acestuia este din Bistriţa, oraş aflat la aproximativ 100 de kilometri distanţă. Însă Rotariu analizează acum toate propunerile, în condiţiile în care are o ofertă interesantă şi din campionatul Rusiei.

Afla mai multe despre: dorin rotariucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare