Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj negociază transferul unui fotbalist crescut de FC Porto, fost internaţional de tineret al Portugaliei

EXCLUSIV | CFR Cluj negociază transferul unui fotbalist crescut de FC Porto, fost internaţional de tineret al Portugaliei

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj este în discuţii cu Real Zaragoza pentru transferul fundaşului de origine portugheză, Diogo Verdasca.

Unul dintre fotbaliştii la care Real Zaragoza este dispusă să renunţe din cauza salariului mare, fundaşul Diogo Verdasca ar putea ajunge în Liga 1 la CFR Cluj. Campioana României ar trebui să plătească în jur de 500 de mii de euro pentru transferul său, dar Real Zaragoza vrea să păstreze şi 20% dintr-un viitor transfer în străinătate.

Verdasca (22 de ani) a crescut la juniorii lui FC Porto şi a fost internaţional al Portugaliei la toate categoriile de vârstă: U16, U17, U18, U19 şi U20.  În sezonul trecut a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul Zaragozei, evoluând în 30 de meciuri şi marcând de 3 ori.

Impresionează în jocul aerian, dar şi prin plasament, iar în prezent are o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Verdasca a trezit şi interesul formaţiei de primă ligă, Eibar. 

Afla mai multe despre: cfr clujdiogo verdasca 

viewscnt
Articole similare