Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj poate profita cu AS Roma! Ioan Andone ştie cum Dan Petrescu poate răsturna calculele din Europa League

EXCLUSIV | CFR Cluj poate profita cu AS Roma! Ioan Andone ştie cum Dan Petrescu poate răsturna calculele din Europa League

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui FC Voluntari, Ioan Andone, consideră că CFR Cluj ar putea profita de o relaxare a lui AS Roma, în meciul din Gruia, din grupele Europa League. De asemenea, fostul tehnician al lui CFR e de părere că stilul lui Dan Petrescu dă roade la echipa campioană.

Ioan Andone, înainte de CFR Cluj - AS Roma, din Europa League

"Să nu piardă în primul rând. Dacă fac două înfrângeri cu Roma, le va fi mult mai greu. Sunt convins că Dan Petrescu şi echipa ştiu să ducă un meci spre 0-0 sau să poată să câştige un 1-0. Roma e ca şi calificată deja în opinia mea. Roma e clar învingătoarea acestei grupe. Lotul e numeros şi cred că va alinia o echipă mult mai bună decât la Roma. Eu cred că CFR poate chiar să învingă. Urmează meciul cu ŢSKA acasă şi se duc care pe care cu Young Boys ultimul meci. Dacă fac patru puncte în următoarele două meciuri, au şanse mari. 

Ei (n.r. - cei de la AS Roma) se gândesc şi la campionat, să fie clar asta. Şi eu cred că întâlnesc un alt CFR. Un alt CFR, cu alţi jucători şi mai bine montaţi", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  

AS Roma conduce grupa A din Europa League, cu 7 puncte, în timp ce Young Boys (4 puncte), CFR Cluj (4 puncte) şi ŢSKA Sofia (1 punct) se luptă pentru locul secund. 

Ioan Andone a vorbit şi despre stilul lui Dan Petrescu de a aborda meciurile pe care le are: "CFR trebuie să îşi remedieze problemele pe care le are şi sunt convins că săptămâna asta, după înfrângerea asta, poate să beneficieze şi să pună presiune mai mare pe jucători. Să fie mult mai concentraţi, să aibă o atitudine mai bună, pentru că au avut multe probleme în meciul cu UTA. 

Dan Petrescu are un contract pe care îl respectă, are şanse încă la campionat, campionatul e lung şi când se va termina se vor înjumătăţi punctele. Felul lui Dan de a cere jucătorilor poate deranjează, dar asta e problema lui. Şi asta pentru că îşi doreşte tot timpul performanţă. 

Bine, aşa e Dan. Acesta este felul lui Dan şi poate că bine face. Văd că până la urmă tot câştigă", a mai spus fostul antrenor al lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuioan andone 

viewscnt
Articole similare