Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, reacţie în privinţa plecării lui Billel Omrani pe multe milioane de euro! Campionii anunţă transferuri la echipă

CFR Cluj, reacţie în privinţa plecării lui Billel Omrani pe multe milioane de euro! Campionii anunţă transferuri la echipă

Superliga

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit o reacţie în privinţa transferului lui Billel Omrani (26 de ani) în Anglia. Atacantul francez e dorit de Brighton şi de un club din Championship, iar clujenii au cerut 4.5 milioane de euro.

Reacţia lui CFR Cluj în privinţa transferului lui Billel Omrani

Campioana României îl poate pierde în această iarnă pe golgheterul Billel Omrani, care e dorit insistent de două cluburi din Anglia. Unul dintre ele este Brighton, club de care aparţine şi Florin Andone, împrumutat la Galatasaray până în vară, conform Fanatik.ro. Al doilea club este unul din Championship, dar ardelenii pun mare preţ pe atacantul francez. 

CFR Cluj a cerut 4.5 milioane de euro în schimbul lui Omrani, care se află la cel mai bun sezon de când s-a transferat în România. 

Prezent în studioul Telekom Sport, oficialul Marius Bilaşco a susţinut că decizia este atent analizată în birourile echipei campioane. De asemenea, Bilaşco a susţinut că francezul nu forţează transferul: "E o decizie importantă. Omrani e un jucător important, trebuie foarte bine cântărită decizia. Pentru noi, un obiectivul important e titlul şi nu ne mai permitem să pierdem jucători. El e un tip echilibrat şi asta ne dă o oarecare linişte, pentru că jucătorii vor, de obicei, să plece în campionate tari",  a declarat oficialul lui CFR Cluj. 

Recent, CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri. Imediat după vestea primită, campioana României a obţinut semnătura lui Cristian Paleoca, fotbalist născut în 1999, care se încadrează regulii U21 impusă în Liga 1.

Totuşi, CFR Cluj mai pregăteşte şi alte transferuri, dar Bilaşco nu a dezvăluit numele dorite: "E posibil să mai vină fotbalişti", a mai spus oficialul lui CFR Cluj. 

George Ţucudean a revenit la CFR Cluj

O veste bună pentru CFR Cluj a venit din partea lui Ţucudean. Atacantul a revenit şi el la antrenamente, după ce a fost ţinut departe de teren de problemele pe care le-a avut la inimă în ultimele cinci luni. La jumătatea lunii august, anul trecut, atacantul a evoluat ultima dată în tricoul CFR-ului, cinci minute, în remiza de la Sepsi, scor 1-1.

"Eu zic că asta este cea mai importantă achiziţie a CFR-ului în această iarnă. El este un jucător foarte important, deşi nu a jucat de mult timp şi nu s-a antrenat. Arată bine fizic, este un jucător de calitate, care, cu o execuţie, poate să câştige orice meci de fotbal", a declarat Petrescu.

 

 

Afla mai multe despre: marius bilascobillel omranitransfer billel omranibillel omrani brightontransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare