Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj şi-a luat ”pitbull”: ”Am venit la cel mai mare club din România! Sunt mai agresiv decât Gattuso!”

EXCLUSIV | CFR Cluj şi-a luat ”pitbull”: ”Am venit la cel mai mare club din România! Sunt mai agresiv decât Gattuso!”

Superliga

Comentarii

Mate Males spune că a făcut o alegere bună când a semnat cu CFR Cluj, club pe care-l consideră cel mai mare din România. Fost căpitan la Rijeka, Males a semnat pe doi ani.

Mate Males este unul dintre transferurile importante făcute de CFR Cluj în acest sezon. În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul croat a mai jucat pentru echipe precum Dinamo Zagreb, NK Lokomotia, NK Zagreb şi Rijeka. Una dintre principalele sale calităţi este că ţine foarte bine mijlocul terenului şi a fost asemănat cu Gennaro Gattuso pentru atitudinea sa din teren.

Males spune că abia aşteaptă să debuteze în campionatul României şi se declară fericit că a semnat cu CFR: ”Sunt foarte fericit că am venit la cel mai mare club din România. Mă bucur că am venit într-un grup bun şi abia aştept să înceapă campionatul. Am vorbit şi cu Matei, şi cu alţi jucători înainte de a semna cu CFR. Toţi mi-au zis că CFR e un club mare, oraşul e foarte frumos, dar cel mai bun prieten care m-a ajutat a fost domnul Djokovic”, a declarat Mate Males pentru Telekom Sport.

Roman Bezjak, cel care i-a fost coleg la Rijeka, a declarat că stilul lui Males aduce aminte de Gatusso. Mijlocaşul CFR-ului spune însă că e mai agresiv decât legendarul mijlocaş al lui AC Milan: ”Îi mulţumesc lui Bezjak, dar eu am stilul meu. Sunt mult mai agresiv decât Gattuso”.

Mate Males a jucat pentru naţionalele de juniori şi tineret ale Croaţiei şi are o selecţie şi la echipa mare, într-un amical cu Elveţia, pe 5 martie 2014. În acea partidă, Modric a fost rezerva lui Males. Actualul mijlocaş al lui CFR Cluj a fost în cărţi pentru Cupa Mondială din 2014, dar a avut ghinion şi s-a accidentat.

Afla mai multe despre: mate malescfr clujliga 1gatusso 

viewscnt
Articole similare