Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj va rămâne fără unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: ”Termină contractul”

EXCLUSIV | CFR Cluj va rămâne fără unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: ”Termină contractul”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a explicat motivul pentru care Vinicius - unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 - n-a fost inclus pe lista UEFA pentru grupele Europa League.

Paulo Vinicius este unul dintre cei mai solizi fundaşi centrali din Liga 1, dar CFR Cluj nu l-a inclus pe lista pentru grupele Europa League. Fundaşul brazilian este accidentat şi ar fi putut lipsi aproape de la toate meciurile din grupe. Drept urmare, Dan Petrescu a preferat să se bazeze pe jucători care sunt apţi pentru partidele din grupe.

”(Care este motivul pentru care Vinicius nu este pe lista UEFA?) CFR a avut o problemă de la început cu numărul jucătorilor care pot fi puşi pe listă. În preliminarii am avut voie să schimbăm lista. Asta era un avantaj. Acum a trebuit să dau o listă cu 19 jucători de câmp şi doi portari. Dacă vor fi accidentări sau suspendări, eu nu am cum să schimb aceşti jucători.

Vinicius era accidentat, are o vârstă, la anul termină contractul şi a trebuit să decid pentru a alege patru fundaşi centrali. Am mers pe mâna lui Paşcanu, Boli, Burcă şi Cestor. Toţi sunt mai tineri şi cred că ar putea face faţă pe două fronturi”,
a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Paulo Vinicius a împlinit 35 de ani pe 12 august şi mai are contract până în vară cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare