Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR nu stă pe gânduri după câştigarea titlului. După Budescu, clujenii au pus ochii pe încă doi jucători de la Craiova şi FCSB

EXCLUSIV | CFR nu stă pe gânduri după câştigarea titlului. După Budescu, clujenii au pus ochii pe încă doi jucători de la Craiova şi FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşii echipei CFR Cluj, Cristi Manea şi Mario Camora, au mărturisit pentru Telekom Sport că şi-ar dori să fie colegi în Gruia cu Alexandru Mitriţă şi Filipe Teixeira, de la Craiova, respectiv FCSB.

"Eu l-aş alege pe Mitriţă. Este şi prietenul meu de mic şi îmi place foarte mult de el", a spus Cristi Manea, care a fost completat de Camora: "Eu pe Teixeira! Aleargă mai mult decât un copil de 18 ani la vârsta asta şi are un caracter extraordinar".

Dacă Mitriţă (23 de ani) se află sub contract cu CS Universitatea Craiova, Filipe Teixeira (37 de ani) tocmai a devenit jucător liber. Oficialii vicecampioanei sunt dispuşi să-i ofere o nouă înţelegere doar cu condiţia ca jucătorul să accepte o micşorare a salariului de 20.000 de euro. "Contractul meu se încheie acum şi atât, nu pot să spun mai mult. Plec în vacanţă şi vedem apoi. Nu mi s-a propus prelungirea, deşi mi-aş fi dorit acest lucru. Aştept ofertele acum, cert este că voi mai juca minimum un an", a spus experimentatul jucător, după partida cu Astra.

Căpitanul campioanei crede că atât Teixeira, cât şi Constantin Budescu, a cărui clauza de reziliere a contractului cu FCSB valorează trei milioane de euro, ar putea să joace pentru CFR.

"Budescu este un jucător care poate să joace la orice echipă. Toată lumea ştie asta, dar eu spun că Teixeira putea să fie un jucător important pentru noi. E foarte bun unu la unu, aleargă mult pentru vârsta lui, e foarte inteligent, tehnic şi, acolo în spatele vârfului, orice echipă are nevoie de el", a adăugat Camora.

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Djokovici, în minutul 43.

Afla mai multe despre: cfrteixeiramitrita 

viewscnt
Articole similare