Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR riscă să-şi piardă cel mai bun jucător! Transferul pe "bani mulţi" pregătit de campioană

EXCLUSIV | CFR riscă să-şi piardă cel mai bun jucător! Transferul pe "bani mulţi" pregătit de campioanăgalerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este favorită să câştige al doilea titlu consecutiv în Liga 1, după ce s-a distanţat la 5 puncte de ocupanta locului 2, FCSB, cu patru etape rămse de disputat, iar ardelenii privesc şi spre ceea ce se va întâmpla în noul sezon.

Un sezon pe care l-ar putea începe fără golgheterul George Ţucudean, un fotbalist aflat în cea mai bună formă a carierei, care atrage antenţia mai multor cluburi din străinătate.



În vârstă de 27 de ani, Ţucudean a revenit cu gol pentru CFR, după perioada de indisponibilitate şi are şanse mari să cucerească un nou titlu de golgheter al României.

Oficialul clujean Marius Bilaşco admite că CFR-ului îi va fi greu să-l păstreze pe Ţucudean, dar speră ca ardelenii să încaseze o sumă consistentă în schimbul atacantului, astfel încât echipa să poată aduce un înlocuitor pe măsură.



"E un jucător atractiv pe care multe echipe şi l-ar dori, sunt sigur că nu va duce lipsă de oferte, nu numai el, sunt mai mulţi jucători care vor avea oferte.

Preţul corect va fi cel care se va plăti la momentul respectiv.

Noi ne dorim să primim cât mai mult pentru el dacă va fi cazul să plece.

Cred că avem un obiectiv destul de important cupele europene şi ca să-l îndeplinim, vom avea nevoie de toţi jucătorii care sunt, aşa cred, important e să rămână grupul pentru a accede într-o cupă europeană
", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

Pentru George Ţucudean, un transfer în străinătate ar reprezenta o nouă şansă în fotbalul mare, după ce în trecut a mai evoluat în Belgia, la Standard Liege, şi în Anglia, la Charlton Athletic, însă fără să aibă mari realizări.

Afla mai multe despre: tucudeantransfercfr 

viewscnt
Articole similare