Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chef Sergiu Hanca! Internaţionalul român şi-a descoperit talentul ascuns în carantină. Regula pe care o are în bucătărie

EXCLUSIV | Chef Sergiu Hanca! Internaţionalul român şi-a descoperit talentul ascuns în carantină. Regula pe care o are în bucătărie

Stranieri

Comentarii

Sergiu Hanca (28 de ani) şi-a revitalizat cariera, dar şi viaţa odată cu plecarea de la Dinamo. Duce o viaţă frumoasă şi liniştită, chiar dacă se află în izolare în Polonia, departe de casă.

Fotbalistul celor de la Cracovia şi-a descoperit un talent ascuns, anume acela de bucătar, iar acum îi face toate poftele soţiei sale, însărcinată în şapte luni. Hanca totuşi are o regulă strictă când vine vorba de "jonglatul" în bucătărie. 

"Nu credeam că mă pricep atât de mult la gătit, la făcut mâncare, stând în casă am experimentat multe mâncăruri, prăjituri împreună cu soţia mea. I-am făcut poftele pentru că eu mă abţin în această perioadă şi cred că acest lucru m-a relaxat şi m-a făcut să nu mă gândesc la acestă situaţie", a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Sergiu Hanca. 

Inclus de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor în vederea meciului cu Islanda, care a fost amânat ulterior pentru toamnă, Hanca se menţine în formă aşa cum poate: "În fiecare zi mă joc cu mingea pentru că am loc în casă şi am suficient loc în apartament. Mereu jonglez cu ea, dar antrenamentele propriu-zis cu mingea au fost înainte să înceapă această pandemie.

Antrenamentele de forţă le facem pe zoom, la două zile, tot la două zile avem alergări, dar aici este voie să alergi în parc sau în pădure. Ieşim afară şi alergăm, dar păstrăm regulile impuse de ei şi purtăm mască", a mai spus Hanca. 

În acest sezon, mijlocaşul a jucat 30 de meciuri pentru Cracovia şi a marcat opt goluri. 

Afla mai multe despre: sergiu hanca 

viewscnt
Articole similare