Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chiar se pricepe la fotbal! :) Fiul lui Nicolae Dică a câştigat un pariu nebun cu tatăl său: ”Nu se aştepta nimeni”

EXCLUSIV | Chiar se pricepe la fotbal! :) Fiul lui Nicolae Dică a câştigat un pariu nebun cu tatăl său: ”Nu se aştepta nimeni”
Comentarii

Nicolae Dică s-a declarat şi el surprins de calificarea lui Liverpool în faţa Barcelonei, după ce ”cormoranii” au pierdut în tur cu 3-0. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că a pus un pariu cu fiul său când Liverpool conducea cu 1-0, dar l-a pierdut.

Liverpool a câştigat cu 4-0 în returul cu FC Barcelona, o victorie în care puţini credeau. Nicolae Dică spune că a fost foarte surprins de calificarea ”cormoranilor” şi chiar a pierdut un pariu cu fiul său, care a fost însă încrezător în şansele lui Liverpool:

”Nu se aştepta nimeni, eu nu mă aşteptam. Îmi doream ca Barcelona să meargă în finală. Chiar aseară am făcut un pariu cu băiatul meu, la 1-0 pentru Liverpool. El mi-a spus că merge pe Liverpool. Eu am spus Barcelona. La fiecare gol mă înţepa şi îi spuneam: ”stai, că încă nu joacă Messi”. Aseară, Messi chiar a făcut un meci foarte slab. De mult nu am mai văzut Barcelona jucând atât de slab. Mă aşteptam ca la un momentdat să apară Messi, să facă o fază, să califice echipa”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare