Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chipciu, surprins de decizia luată de CFR Cluj. Fotbalistul este pregătit să renunţe la bani: "Stai acasă, unde cheltui bani?"

EXCLUSIV | Chipciu, surprins de decizia luată de CFR Cluj. Fotbalistul este pregătit să renunţe la bani: "Stai acasă, unde cheltui bani?"

CFR Cluj

Comentarii

Conducerea celor de la CFR Cluj a decis ca salariile jucătorilor să fie plătite în totalitate în această perioadă grea din punct de vedere financiar, când campionatul este suspendat. Decizia la surprins pe Alexandru Chipciu, care era pregătit să renunţe la bani pentru a îşi ajuta echipa.

Cu toate acestea, decizia conducerii campioanei se poate schimba în funcţie de cum va evolua întreaga situaţie din Liga 1. Chipciu a dezvăluit în ce condiţii ar fi de acord să i se taie salariul. 

"Mă feresc să vorbesc despre treaba asta, pentru că situaţia fiecărui jucător e diferită. Eu nu pot să zic că e bine să ne taie la bani, iar alt jucător care are salariul mic să spună că nu e bine. Eu am spus doar că e o perioadă grea pentru toată lumea, şi pentru jucători şi pentru cluburi. Dacă nici tu nu ajuţi clubul, şi lui îi va fi greu să plătească. Dar în acelaşi timp, nu am spus nici că e ok să taie acum un an de zile salariul pentru că e stare de urgenţă. Poate starea de urgenţă poate ţine doar 3-4 luni. Ce facem, stăm un an de zile cu salariul tăiat? Cu asta nu sunt de acord. 

Aş fi de acord pe perioada stării de urgenţă. E ok, că nici nu cheltui bani. Stai acasă, unde cheltui bani? Eu şi în condiţiile în care am renunţat la mulţi bani ca să vin în România, tot sunt de acord să ajut clubul în condiţiile astea"
, a spus Chipciu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Chipciu (30 de ani) a revenit în România pentru că nu juca la Anderlecht şi îşi dorea să prindă din nou echipa naţională. Din cauza faptului că nu era 100% pregătit să joace în meciuri oficiale, Chipciu are doar un meci în tricoul lui CFR. A bifat 82 de minute în victoria, 2-0, cu U Craiova. 

 

Afla mai multe despre: alexandru chipciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare