Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Chirie ca pe Arena Naţională pe Stadionul Steaua! "Nu va fi foarte diferită". Cu cine a discutat CSA şi ultimele detalii din Ghencea

EXCLUSIV | Chirie ca pe Arena Naţională pe Stadionul Steaua! "Nu va fi foarte diferită". Cu cine a discutat CSA şi ultimele detalii din Ghencea

Fotbal intern

Comentarii

Locotenent-colonel Eduard Danilof, şeful centrului de administrare al Stadionului Steaua, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre noua arenă din Ghencea. CSA doreşte ca naţionala României să revină pe stadion. De altfel, Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Română de Rugby au intrat deja în discuţii în privinţa arenei, dar, pentru moment, nu s-a înaintat nicio ofertă.

Se apropie momentul în care noul stadion Steaua va fi inaugurat. În urmă cu câteva zile, cu ocazia celebrării momentului istoric de la Sevilla, din 1986, au apărut noi imagini superbe cu construcţia şi fanii. La nivel de conducere, CSA plănuieşte inaugurarea, revenirea naţionalei României, dar analizează şi discuţiile cu părţile interesate să închirieze arena. 

Ultimele detalii despre Stadionul Steaua. Echipa naţională poate reveni

"Dorim să avem un meci inaugural cu echipa de fotbal Steaua şi, nu în ultimul rând, să îl punem la dispoziţia echipelor naţionale ale României pentru... Da, stadionul Ghencea a fost întotdeauna casa echipei naţionale. Marile performanţe ale echipei naţionale a României au fost obţinute pe stadionul Steaua şi dorim să reînnodăm această tradiţie. Echipele naţionale ale României, fie că e vorba de echipa de seniori, fie că e vorba de echipa under 21, sunt mereu binevenite pe stadionul din Ghencea. 

(n.r. - Se poate vorbi de închirierea stadionului şi către o altă echipă din Liga 1?) Stadionul va putea fi închiriat în condiţii legale. Acum, nu vă pot spune despre o echipă sau alta dacă va putea să îl închirieze, nu cred că există niciun impediment. Problema este să fie în condiţii legale", a declarat locotenent-colonel Eduard Danilof

FRF şi FRR, discuţii cu CSA Steaua

Până în acest moment, Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Română de Rugby au iniţiat discuţii în privinţa stadionului, iar CSA aşteaptă ofertele, pentru a închiria arena pentru evenimente. Chiria pentru arena din Ghencea "nu va fi foarte diferită" de cea care e percepută pe Arena Naţională. 

"Punerea la dispoziţie a stadionului se va face contracost, bineînţeles. Este o comisie numită care va analiza şi, în funcţie de calculele pe care le va face această comisie, se va stabili şi suma de închiriere. Oricum, nu va fi foarte diferită de Arena Naţională, spre exemplu, pentru că stadionul este cam la acelaşi nivel, un stadion de nivel 4. 

Nu (n.r. - nu a venit nicio ofertă de închiere). Am avut discuţii şi cu Federaţia Română de Fotbal, şi cu Federaţia Română de Rugby, dar la acest moment nu avem o solicitare oficială legată de un eveniment concret", a mai spus şeful centrului de administrare al Stadionului Steaua

  • Stadionul are o capacitate de 31.406 locuri, posedă 40 de loje structurate pe două nivele, 9 săli de sport, iar pentru construcţia lui s-au folosit 47.000 de tone de oţel pentru armătură, 46.000 de metri cubi de beton şi este la acest moment, probabil, cel mai modern stadion de fotbal din România. 

Telekom Sport vă va prezenta în exclusivitate un reportaj realizat de Corina Marinaş cu imagini cu noua "casă" a Stelei Bucureşti, din exterior şi interior, cu dotările de ultimă generaţie, gazonul hibrid, dar şi cu hotelul de care dispune complexul din Ghencea. 

 

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...