Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chivorchian s-a dezis în direct de "naşul Dragomir". Momentul infirmat şi cum s-au decis alegerile din 2014

EXCLUSIV | Chivorchian s-a dezis în direct de "naşul Dragomir". Momentul infirmat şi cum s-au decis alegerile din 2014

FRF

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Gheorghe Chivorchian a ţinut să infirme declaraţiile date în urmă cu puţin timp de naşul său, Dumitru Dragomir.

Fostul şef al LPF făcuse referire la un moment premergător alegerilor din 2014, când Chivorchian s-ar fi prezentat la biroul său alături de Răzvan Burleanu pentru a-i cere susţinerea.

Chivorchian a candidat la şefia FRF în 2014 şi în turul 2 a decis să-l susţină pe Răzvan Burleanu, care i-a oferit la acea dată funcţia de secretar general al FRF. Decizia a fost luată însă chiar în ziua alegerilor, spune fostul oficial FRF.

"Am înţeles că naşul meu, domnul Dragomir, a spus că la precedentele alegeri eu am fost cu domnul Burleanu la dumnealui şi i-am zis să-l susţină pe Burleanu! Nicidecum!

Am avut o singură întâlnire cu dumnealui (n.r. Dragomir) şi i-am zis doar că vreau să-mi anunţ candidatura... N-am nicio şansă... El l-a sunat pe Vasile Avram. Mie Răzvan Burleanu nu mi-a promis niciodată că îmi dă funcţia de secretar general. Dovadă... Poate să confirme şi Vasile Avramcă atunci când s-a trecut în turul 2 şi au rămas Vasile şi Răzvan. Era un pic de rumoare în sală şi le-am spus să ieşim afară, că nu avea sens să îi ţinem pe oameni acolo.



I-am zis lui Vasile (n.r. Avram): 'Vasile, eşti în poziţia numărul doi. Părerea mea e că are şanse Răzvan! Alege-ţi ce poziţie vrei"
, a dezvăluit Gheorghe Chivorchian la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: chivorchiandragomirvideo,  

viewscnt
Articole similare