Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cinci jucători din naţionala de tineret se vor transfera în zilele următoare. Anunţul făcut de Andrei Vochin: ”Ştiu sigur asta”

EXCLUSIV | Cinci jucători din naţionala de tineret se vor transfera în zilele următoare. Anunţul făcut de Andrei Vochin: ”Ştiu sigur asta”
Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că 4-5 jucători dintre cei care au fost la Campionatul European de Tineret se vor transfera în perioada următoare.

Naţionala de tineret a fost revelaţia EURO 2019, competiţie unde a atins semifinalele. Evoluţiile foarte bune reuşite de jucătorii lui Mirel Rădoi au atras atenţia mai multor cluburi din Europa, dar până acum nu s-a oficializat niciun transfer. Andrei Vochin susţine că jucătorii care au oferte sunt acum într-o perioadă în care analizează viitoarele destinaţii.

Consilierul lui Răzvan Burleanu spune că are informaţii că 4-5 dintre aceştia se vor transfera în perioada următoare: ”Ştiu sigur că sunt 4-5 jucători care au mai multe oferte în momentul ăsta şi vor să vadă unde aleg să meargă. Important e să aleagă foarte bine. Pe urmă mai e important, că odată cu scurgerea timpului, să nu se trezească în proverbul ăla, alegi până culegi”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.



Cei mai curtaţi jucători de la tineret sunt Ianis Hagi şi George Puşcaş, dar există zvonuri că şi Ionuţ Nedelcearu, Alex Cicâldău, Andrei Ivan şi Cristi manea şi-ar schimba echipa în perioada următoare.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare