Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine a fost prima variantă pentru postul de selecţioner la tineret. Mirel Rădoi a avut însă alte planuri şi s-a opus: ”A zis ca nu vrea să facă treaba asta”

EXCLUSIV | Cine a fost prima variantă pentru postul de selecţioner la tineret. Mirel Rădoi a avut însă alte planuri şi s-a opus: ”A zis ca nu vrea să facă treaba asta”
Comentarii

Dumitru Dumitriu, membru în Comisia Tehnică a FRF, a dezvăluit că l-a propus pe Nicolae Dică la naţionala de tineret, dar Mirel Rădoi a ţinut neapărat să-l aibă secund la seniori, deoarece se bazează foarte mult pe fostul său coleg.

Imediat după ce a preluat funcţia de selecţioner al naţionalei de seniori a României, Mirel Rădoi a insistat ca Nicolae Dică să-i fie secund. Cei doi au purtat mai multe discuţii, Dică şi-a luat timp de gândire şi până la urmă a acceptat. Actualul selecţioner şi Dică au mai lucrat în aceeaşi formulă şi la FCSB, la prima aventură a lui Rădoi ca antrenor principal. De altfel, cei doi au o relaţie excelentă încă din perioada în care erau colegi la FCSB.

Dumitru Dumitriu a dezvăluit că Nicolae Dică a fost şi una dintre variante pentru naţionala de tineret, care a rămas fără antrenor după ce Rădoi a fost promovat la seniori. Dumitriu susţine că astfel ar fi existat o colaborare foarte bună între prima reprezentativă şi naţionala sub 21 de ani. Însă Mirel Rădoi a considerat că Nicolae Dică îl poate ajuta mult mai mult la echipa de seniori:

”Eu voiam o formulă mai exactă de reuşită. Ce am propus eu nu s-a realizat, pentru că Mirel ţine morţiş să-l aibă pe Dică secund. Eu i-am spus să-l lase pe Dică la tineret, e o legătură clară între ei, să găsească alt secund. El a zis că un mai bun secund şi coleg ca Dică nu are şi nu vrea să facă treaba asta în acest moment, şi o să ajungem în situaţia să numim un antrenor la tineret pe 13 ianuarie, când ne vom strânge”, a declarat Dumitru Dumitriu pentru Telekom Sport.Cine

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare