Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine decide soarta lui Corneliu Papură la U Craiova şi ce se întâmplă cu antrenorul! "Golurile luate cu FCSB sunt şi golurile luate cu Tbilisi"

EXCLUSIV | Cine decide soarta lui Corneliu Papură la U Craiova şi ce se întâmplă cu antrenorul! "Golurile luate cu FCSB sunt şi golurile luate cu Tbilisi"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a comentat evenimentul neplăcut de la finalul înfrângerii cu FCSB, atunci când un suporter l-a apostrofat. De asemenea, a vorbit şi despre soarta lui Corneliu Papură şi situaţiile în care se află Acka şi Mateiu.

La finalul meciului U Craiova - FCSB, scor 0-2, un suporter l-a certat pe Sorin Cârţu, care a reacţionat. Oficialul spune că echipa a comis greşeli identice cu cele din meciul cu Lokomotiv Tbilisi: 

"Şi eu am rămas suprins că a ajuns în perimetrul ăla (n.r. - suporterul). Eram miraţi toţi. A terminat ce a avut de zis, eu vorbeam, iar el a intrat în vorbă, cu analizele. L-am taxat şi eu. E nesimţire, ştii cum e... Şi eu am fost surprins, ne-a surprins pe toţi, nici ziariştii nu au ştiut cum să reacţioneze. 

Ce să mai fac acum? Analiză (n.r. - râde). Ne conformăm. Vrei să-l supărăm pe suporter? Eu sunt şi îndreptăţit să zic, vin din spaţiul tehnic. Nu e o problemă să fac o analiză a meciului (n.r. - U Craiova - FCSB 0-2), dar nu o pot face la televizior, pentru că sunt acuzat de altele. Asta o face antrenor, el ştie ce se întâmplă. Dar a fost o diferenţă mare între ce s-a întâmplat în prima parte şi ce s-a întâmplat în a doua. Putem spune că am fost nedreptăţiţi după prima repriză, dar în a doua au fost mai buni. Mai puteau înscrie. Nu ştiu ce... Nu intru în amănunte. E clar că în zonele astea trebuie să atenţionez, pentru că am şi vorbit. E inadmisibil să faci o linie la 30 de metri de poarta ta. Nici linie nu era. Golurile luate aseară sunt şi golurile luate cu Tbilisi. Oricum e făcut păcatul, dar trebuie să înveţi. Golurile luate aseară au fost pe construcţie, pe minge descoperită aşa departe de poartă", a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport. 

Sorin Cârţu, despre soarta lui Corneliu Papură la U Craiova

Soarta lui Corneliu Papură la U Craiova depinde de Mihai Rotaru, dar, pentru moment, nu s-a luat în calcul o plecare a antrenorului: "Nu cred că se pune problema plecării lui Papură. Nu discutăm. Când au fost daţi afară antrenorii, nu eu am fost cel care a decis. Sunt deciziile acţionariatului. Mateiu probabil că e nemulţumit că nu a fost oprit în lotul de 18 sau de poziţia de la începutul partidei. Orice jucător îşi doreşte să fie titular, dar sunt alegerile antrenorului. Jucătorul e jucător şi trebuie să se supună. Şi Acka e într-o postură, că nu a jucat", a mai spus preşedintele de la U Craiova.  

Deşi se află pe locul secund în campionat, echipa antrenată de Corneliu Papură a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 2-0, iar în ultimele cinci partide a înregistrat două victorii, o remiză şi două înfrângeri. De altfel, oltenii au pierdut şi primul loc în Liga 1, în faţa FCSB-ului, iar acum sunt ameninţaţi de CFR Cluj, care are un punct în minus. 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovauniversitatea craiovau craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare