Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine e jucătorul de la FCSB care i-a dat SMS lui Dică: ”M-a impresionat foarte mult. Mi-a dat încredere”

EXCLUSIV | Cine e jucătorul de la FCSB care i-a dat SMS lui Dică: ”M-a impresionat foarte mult. Mi-a dat încredere”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, după ce a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, iar echipa a ajuns la şase puncte în spatele ardelenilor. Imediat după ce s-a despărţit de gruparea roş-albastră, tehnicianul a primit mai multe mesaje de încurajare. Unul însă a fost mai special.

Nicolae Dică a dezvăluit că a primit un SMS de la Teixeira care l-a emoţionat şi motivat şi mai mult. Veteranul din lotul FCSB-ului l-a încurajat pe Dică într-un moment în care alţi fotbalişti de la vicecampioana României s-au bucurat de plecarea acestuia.

Am primit foarte multe mesaje de încurajare, le mulţumesc tuturor celor care mi-au scris. De la suporteri am primit mesaje, suporteri care m-au apreciat ca jucător şi ca antrenor, de la jucători. Cel mai mult m-a impresionat mesajul de la Teixeira. Pentru că vine de la un om care are foarte multă experienţă în fotbal, un jucător care a fost la PSG, a fost în Anglia, are o experienţă mare de tot.

Ceea ce mi-a transmis Teixeira mi-a dat o mai mare încredere pentru viitor. Poate să spună acum oricine ce vrea că nu mă mai deranjează. Sunt lucruri pozitive pe care mi le-a spus şi m-am bucurat că am primit acest mesaj de la el”, a spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicateixeirafcsbmesaj 

viewscnt
Articole similare