Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Cine e Man?" Apelul care îi creşte cota atacantului FCSB-ului: "M-a sunat şi s-a interesat de el"

EXCLUSIV | "Cine e Man?" Apelul care îi creşte cota atacantului FCSB-ului: "M-a sunat şi s-a interesat de el"

Superliga

Comentarii

Impresarul Petro Chiodi a dezvăluit pentru Telekom Sport o discuţie avută cu Eusebio Di Francesco, antrenorul echipei AS Roma, care a vrut să afle mai multe despre atacantul FCSB-ului, Dennis Man.

La începutul lunii august, presa din Italia a scris că AS Roma este interesată de transferul lui Dennis Man, iar impresarul Anamaria Prodan a confirmat la vremea respectivă informaţia. Ea precizat că patronul vicecampioanei Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă cuprinsă între zece şi 15 milioane de euro.

Acum, însă, Petro Chiodi spune că antrenorul echipei AS Roma ar fi aflat despre Man din presă şi l-a sunat să îi ceară informaţii despre el.

"În România sunt două tipuri de jucători. Aceia care pot fi jucători importanţi şi aceia care deja sunt. Dacă îi vorbeşti de Tătăruşanu, de Chiri (n.r. - Vlad Chiricheş), de Marin, îi plac toţi. Dacă vorbim de jucători de viitor, lui îi place foarte, foarte mult Manea. Şi Ianis îi place foarte, foarte mult. Urmăreşte foarte, foarte mult campionatul din România. Ştie de Drăguş, de Pitu, de Man, în sensul că în Italia e chestia asta cu Man, şi m-a sunat: «cine e Man?». Şi s-a uitat şi i-am zis: «vezi că e jucător bun»", a spus agentul de jucători Petro Chiodi, la Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, Dennis Man se află la FCSB din 2016, fiind transferat de la UTA Arad pentru 400.000 de euro. 66 de meciuri, 16 goluri şi zece pase decisive a strâns Man până acum la FCSB.

2 selecţii are Man la echipa naţională

2,2 milioane de euro este cota lui Dennis Man

 

Afla mai multe despre: manchiodidi francesco 

viewscnt
Articole similare