Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine e străinul din Liga I care a anticipat minunile României U21 de la EURO: ”Le-am spus prietenilor că sunt jucători foarte buni”

EXCLUSIV | Cine e străinul din Liga I care a anticipat minunile României U21 de la EURO: ”Le-am spus prietenilor că sunt jucători foarte buni”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Evoluţiile entuziasmante ale României U21 de la EURO 2019 au surprins multă lume, dar nu şi pe un fotbalist străin din Liga I.

Nasser Chamed, mijlocaşul celor de la Gaz Metan Mediaş, se aştepta ca România să aibă evoluţii excelente la turneul final din Italia.

Franţa - România va fi un meci frumos de urmărit. Două echipe foarte bune. România a arătat că are un potenţial mare. Va fi un meci dificil, ambele echipe au jucători buni. Sper că România va câştiga, pentru că prietenul meu Darius Olaru este cu ei. Un meci egal ar fi bun. Dacă Franţa va juca la un nivel maxim, poate realiza ceva, dar şi România poate câştiga acest meci.

Poate fi un meci închis, dar şi unul deschis. România a arătat că a atacat mult. Franţa, ştim, are atacnţi foarte buni precum Ikone, Moussa Dembele. 3.19 Şi România îl are pe Coman, Dennis Man, Puşcaş, Hagi, Darius Olaru. Va fi un meci interesant.

Când am fost în vacanţă, le-am spus tuturor prietenilor: Atenţie! România are jucători buni, iar acum au demonstrat asta la acest turneu. Ar fi bine dacă ambele echipe vor ajunge în finală. O finală Franţa - România ar fi bine”, a spus Nasser Chamed, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chamedgaz metan medias 

viewscnt
Articole similare