Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine este favorit să o preia pe FCSB. Gigi Becali a anunţat că va fi prezent marţi la antrenamente

EXCLUSIV | Cine este favorit să o preia pe FCSB. Gigi Becali a anunţat că va fi prezent marţi la antrenamente

FCSB

Comentarii

Antonio Conceicao are şanse mari să îl înlocuiască pe Bogdan Andone pe banca celor de la FCSB. Antrenorul a mai fost dorit în trecut la roş-albaştrii iar în această vară a fost căutat şi de AFC Hermannstadt.

UPDATE: Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, favorit să preia postul de antrenor principal la FCSB este Toni Conceicao. Gigi Becali a anunţat că şi-a găsit antrenor şi că va fi prezent marţi la antrenamente, dar a evitat să-i spună numele. Patronul FCSB a declarat că negociază cu doi antrenori străini şi, dintre ei, Toni Conceicao este favorit. Celălalt nume pare fi a Jorge Costa, care, de asemenea, a pregătit-o pe CFR Cluj.

În vârstă de 57 de ani, Toni Conceicao a antrenat-o ultima oară pe CFR Cluj, în perioada iulie 2018 - februarie 2019. Antrenorul portughez a fost demis din Gruia, deşi era pe primul loc în Liga 1.


Acolo, Iuliu Mureşan l-a dorit pe portughezul care le-a mai pregătit în România pe FC Braşov, Astra şi CFR Cluj. În Gruia a avut chiar trei mandate, pe ultimul încheindu-l chiar la începutul acestui an, atunci când a fost demis în momentul în care clujenii se aflau pe primul loc în campionat.

Portughezul de 57 de ani şi-ar fi dat acordul de principiu pentru a fi următorul antrenor al echipei finanţate de Gigi Becali. FCSB a rămas fără tehnician de joi seară când Bogdan Andone şi-a dat demisia după înfrângerea în faţa armenilor de la Alashkert în Europa League. De atunci, mai multe nume au fost vehiculate pentru banca roş-albaştrilor. Variantele Walter Zenga şi Devis Mangia au picat aşa că Antonio Conceicao are drum liber spre FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliantonio conceicaovariantaantrenor 

viewscnt
Articole similare