Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Deac şi-a ales transferul favorit, realizat de CFR: ”E un jucător care îmi place foarte mult!”

EXCLUSIV | Ciprian Deac şi-a ales transferul favorit, realizat de CFR: ”E un jucător care îmi place foarte mult!”

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a concurat cu FCSB la transferuri şi în această iarnă. Gruparea din Gruia a transferat patru jucători, toţi foarte buni, care au impresionat la echipele lor de club în prima parte a sezonului.

Ciprian Deac, unul din liderii CFR-ului, a salutat transferurile efectuate de liderul campionatului şi a lăsat să se înţeleagă că Mihai Bordeanu este jucătorul său preferat, dintre cei patru veniţi în această iarnă în Gruia. 

”Chiar din acest cantonament arătăm ca o echipă, încet, încet s-au creat relaţiile de joc, au venit mai puţini jucători faţă de câţi au venit în vară şi cred că suntem pe drumul cel bun. Toţi băieţii sunt motivaţi, suntem practic două echipe pentru că suntem foarte mulţi jucători , jucători de valori apropiate şi acest lucru nu poate decât să fie benefic echipei” a declarat Ciprian Deac pentru Telekom Sport.

Mijocaşul CFR-ului a vorbit şi despre jucătorii care au venit în această iarnă la CFR Cluj: Costache, Bordeanu, Ioniţă şi Ţucudean. ”Au venit jucători de valoare, jucători care au jucat foarte bine anul trecut şi Ioniţă şi Ţucudean au marcat foarte bine pentru echipele lor de club, la fel şi Bordeanu un jucător care îmi place foarte mult. Costache, la fel, un jucător de viteză, eu cred că ne-am întărit foarte mult faţă de anul trecut”, a mai adăugat Deac.

 

Afla mai multe despre: deaccfr clujtransferurifcsb 

viewscnt
Articole similare