Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Deac surprinde: "M-am săturat să-mi fie foame". Fotbalistul lui CFR Cluj atrage atenţia asupra unui aspect esenţial

EXCLUSIV | Ciprian Deac surprinde: "M-am săturat să-mi fie foame". Fotbalistul lui CFR Cluj atrage atenţia asupra unui aspect esenţial

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, încearcă să se protejeze în plină pandemie de coronavirus, dar recunoaşte că perioada de pauză îşi spune cuvântul, mai ales din cauza lipsei de efort cu care era obişnuit.

"Speriat nu sunt, dar sunt foarte precaut. Dacă ies de două ori pe săptămână din casă, încerc să mă protejez cât de mult. Având şi două fete, primul gând e să fie sănătoase fetele mele şi suntem foarte responsabili", a declarat atacantul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Ciprian Deac încearcă să controleze cât şi ce mănâncă, tocmai pentru a evita anumite probleme cu kilogramele în plus. De asemenea, internaţionalul român a recunoscut că a avut probleme cu greutatea în trecut, deşi e unul dintre cei mai în formă sportivi din Liga 1: "Abia aştept să începem antrenamentele, pentru că m-am săturat să-mi fie foame. Când văd mâncare, ies din casă, sincer încerc să mă abţin foarte mult. Sunt un tip care pune foarte repede pe mine (n.r. - kilograme) şi sunt foarte atent la alimentaţie, mai ales în această perioadă.

Am redus foarte mult din aportul caloric, pentru că se depune foarte repede. Organismul e obişnuit cu un efort zi de zi şi, nefiind atent la alimentaţie, riscul e foarte mare să pui foarte repede kilograme în plus. Am avut probleme cu kilogramele până în perioada să plec în Germania. Cred că am avut minimum trei kilograme în plus", a adăugat fotbalistul campioanei României. 

 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare