Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica a tras concluzia. De ce a transferat Dinamo, în majoritate, doar spanioli: "Sunt de ceva timp aici şi au sesizat, au văzut"

EXCLUSIV | Ciprian Marica a tras concluzia. De ce a transferat Dinamo, în majoritate, doar spanioli: "Sunt de ceva timp aici şi au sesizat, au văzut"
Comentarii

Ciprian Marica (35 de ani), patronul Farului şi fost jucător emblematic la Dinamo, ştie de ce spaniolii care au preluat clubul din Ştefan cel Mare au adus, în mare parte, doar la conaţionali la echipă. Marica e de părere că investitorii iberici şi-au dat seama că e greu să schimbe lucrurile dacă vor lucra tot cu români.

De când Pablo Cortacero a preluat clubul Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, "câinii" au adus aproape doar jucători străini, antrenor cu mentalitate spaniolă, pe Cosmin Contra, dar şi director sportiv şi director de academie tot din Spania. Ciprian Marica ştie de ce s-a întâmplat asta.

"Spaniolii vin cu spanioli pentru că vor să schimbe lucrurile, au văzut, sunt de ceva timp aici şi au sesizat că e greu să schimbi lucrurile cu români. Le va fi greu din punct de vedere al implementării pentru că te loveşti de infrastructură, de legislaţie care e impotriva sportului.  Ei nu ştiu anumite lucruri şi când le vor descoperi, vor fi dezamăgiţi. Vor avea o surpriză neplăcută pentru că lucrurile care se doresc a fi implementate, din punct de vedere al birocraţiei, tot ce înseamnă sport în România nu există o prioritate", a spus Ciprian Marica într-un interviu acordat Telekom Sport.

Tomas Mejias, Juan Camara, Aleix Garcia, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Isma Lopez şi Borja Valle sunt jucătorii spanioli ajunşi la Dinamo după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero. Rufo Collado este directorul sportiv al clubului, Alex Couto este noul director general, iar Marcos Rubino este noul director general al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo.

Ciprian Marica a jucat la Dinamo între 2001 şi 2004.

Afla mai multe despre: ciprian maricadinamospanioli 

viewscnt
Articole similare