Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ciprian Marica îl urechează pe Mirel Rădoi şi sare în apărarea lui Mihai Stoichiţă: "Acum e prea mare ca să mai accepte indicaţii?!"

EXCLUSIV Ciprian Marica îl urechează pe Mirel Rădoi şi sare în apărarea lui Mihai Stoichiţă: "Acum e prea mare ca să mai accepte indicaţii?!"

Echipa națională

Comentarii

România a remizat cu Islanda, scor 0-0, în preliminariile pentru CM 2022, iar şansele de a prinde locul de baraj au scăzut considerabil, după ce Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0.

EXCLUSIV Ciprian Marica îl urechează pe Mirel Rădoi şi sare în apărarea lui Mihai Stoichiţă: "Acum e prea mare ca să mai accepte să îi mai dea cineva o indicaţie?!"

Mirel Rădoi a avut o dispută de la distanţă cu Ciprian Marica, după ce ultimul i-a cerut demisia de la cârma naţionalei!

De ieri ce doi se atacă pe reţelele de socializare. Marica a explicat mai pe larg de ce i-a cerut demisia selecţionerului. 

"Eu am fost ironic când am afirmat asta. Eu cred că s-a grabit. Eu cred că jucatorii s-au simţit singuri, aşa cum am spus, lejer, detaşaţi, asta am văzut şi in teren in jocul echipei. 

E un antrenor tănâr care mai are de invăţat, e normal să facă greşeli. Inainte ii ceream lui Rădoi să rămână, pentru că mi se părea că suntem pe drumul cel bun,

După jocul de aseară mă aşteptam ca impreună cu preşedintele Federaţiei inainte de meci sa vină să anunţe ca va continua. Pentru că eu nu imi pot imagina că iţi laşi ostaşii la greu. Nu puteam să concep că inainte de aceste două meciuri tu nu vii să anunţi asta.

Este inadmisibil. Iaraşi ne trezeam fără selecţioner inainte de baraj. Bătaie de joc", a declarat Marica la telekomsport.ro. 

"A vrut doar să ajute. Dacă erau suporteri, nici nu se auzea!"

Mirel Rădoi a răbufnit la conferinţa de presă după egalul cu Islanda (0-0) şi l-a atacat pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Rădoi a spus că a auzit "voci de sus", care dădeau indicaţii în timpul meciului şi l-a invitat pe Stoichiţă să vină să răspundă la întrebările presei.

Reacţia lui Rădoi i s-a părut extrem de deplasat lui Marica, care a sărit in apărarea lui Stoichiţă. 

"Acum să mă ierte Dumnezeu. Mirel nu e copilul lui nea Mihai? E un antrenor cu experienţă nea Mihai, mai spune şi el ceva in timpul meciului, că e pătimaş. Acum poate suntem prea mari să mai accepteam că ne mai dă cineva o indicaţie.

Ţinând cont că nu a vrut altceva, decât să ne ajute, ca un suporter. Probabil de erau suporteri nici nu se auzea. Nu inţeleg dacă a vrut cineva să il ajute de ce s-a supărat Mirel Rădoi?!

A fost un meci lejer, la fel cum a fost şi interviul lui Rădoi de după meci. Asta este parerea mea şi nu am nimic personal cu el.

Eu nu vreau să intru in polemică. Şi cu Cosmin Contra am avut. Din păcate rezultate contează si trebuie sa judec corect când vine vorba de naţionala României", a mărturisit Marica. 

Afla mai multe despre: naţională românieimirel radoiciprian marica 

viewscnt
Articole similare