Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica, mai supărat ca niciodată. Motivul pentru care s-a enervat pe FRF: ”Cu ce mă încântă pe mine asta?”

EXCLUSIV | Ciprian Marica, mai supărat ca niciodată. Motivul pentru care s-a enervat pe FRF: ”Cu ce mă încântă pe mine asta?”

Farul

Comentarii

Ciprian Marica se plânge şi el de regula prin care FRF impune echipelor din Ligile 1 şi 2 să folosească un anumit număr de jucători U21.

Naţionala României n-a reuşit să se califice la EURO 2020, din preliminarii şi Ciprian Marica spune că regret că speranţele noastre se leagă acum de naţionala de tineret. Însă fostul mare atacant este de părere că nici ”tricolorii mici” nu ne pot aduce prea multă bucurie dacă nu confirmă mai departe:

”Din păcate, este singurul lucru care astăzi ne mai dă o speranţă: rezultatele echipei de tineret. Şi atunci ne legăm la fiecare interviu că ”domne, avem un proiect pe termen lung, vedem că tineretul...” Domne', am luat-o razna? Păi ce mă interesează, mă frate, tineretul dacă nu face pasul spre echipa mare? Dacă eu nu regăsesc jucătorii ăia, dacă nu se vând pe milioane bune, dacă nu fac transferuri”, a declarat Ciprian Marica la Telekom Sport.

Implicat la Farul, fostul mare internaţional român a criticat şi el regulile impuse de FRF, prin care o echipă din prima ligă trebuie să înceapă cu doi jucători U21, în timp ce cluburile din liga secundă sub obligate să treacă în primul ”11” un jucător U21 şi unul U19. Marica spune că aceste reguli nu s-au dovedit până acum productive pentru cluburi:



”Toată lumea laudă regula asta Under 21, la Liga 2 - Under 19, excelent, vin jucători tineri. Fratele meu, dacă nu îi văd la echipa de seniori, iar echipa de seniori nu are rezultate, echipele nu se îmbogăţesc după transferurile după ei, după aceşti tineri jucători, ce mă încântă? La nivelul Ligii 1 vorbesc. Cu un jucător, (under21) domne', vii şi cu al doilea? Dar bagă-i tu, alege-mi tu ce jucători vrei să bagi în teren şi pune şi antrenorii. Bă, e ok, mă forţezi cu unul, dar nu mă mai forţa şi cu al doilea”, a comentat Ciprian Marica la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare