Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica s-a dezlănţuit! Trei super transferuri într-o zi: de la Benfica, Sporting şi Blackburn, în Liga 2

EXCLUSIV | Ciprian Marica s-a dezlănţuit! Trei super transferuri într-o zi: de la Benfica, Sporting şi Blackburn, în Liga 2

Fotbal intern

Comentarii

Divizionara secundă Farul Constanţa a rezolvat trei transferuri importante. Este vorba despre trei fotbalişti portughezi, care au mai jucat în România, la nivelul Ligii 1.

Din informaţiile Telekom Sport, fundaşul lateral Joao Diogo şi mijlocaşii Diogo Rosado şi Celestino au semnat cu echipa finanţată de fostul internaţional Ciprian Marica. Primii doi au jucat ultima oară la Gaz Metan Mediaş, în partea a doua a sezonului trecut, iar din vară erau liberi de contract.

Diogo Rosado are 28 de ani şi un CV foarte bogat. El şi-a făcut junioratul la Sporting Lisabona, dar la seniori avea să joace pentru cealaltă mare echipă din capitala Portugaliei, Benfica. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Real SC, Penafiel, Feirense, Blackburn, Vitoria Setubal, FC Arles, Pacos Ferreira, Ermis Aradippou, Progresso LS şi CD de Agosto.

Joao Diogo, în vârstă de 30 de ani, a mai jucat la Maritimo şi Belenenses, pe lângă Gaz Metan Mediaş, având 120 de meciuri în prima ligă portugheză.

La rândul său, Celestino, mijlocaş defensiv în vârstă de 32 de ani, a jucat în Liga 1 la CFR Cluj, pentru care a adunat 13 meciuri şi un gol marcat între 2011 şi 2013. El a mai trecut pe la Sporting Lisabona, Olivais, Estoril, Estrela Amadora, Belenenses, Olhanese, Atletico CP şi Enosis Neon Paralimni.

Ciprian Marica nu se opreşte aici. Celor trei fotbalişti portughezi care au semnat deja cu Farul Constanţa li se vor alătura, zilele viitoare, la gruparea de la Malul Mării, încă trei-patru fotbalişti de aceeaşi naţionalitate.

Echipa condusă de Marica a încheiat anul 2018 pe loc retrogradabil. După 21 de etape desfăşurate în Liga 2, Farul Constanţa se află pe poziţia a 17-a, cu 20 de puncte, la 26 de puncte de liderul FC Snagov şi la zece avans de ultima clasată, ACS Poli Timişoara.

300.000 de euro valorează Celestino, conform transfermarkt.de

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Diogo Rosado

700.000 de euro este cota lui Joao Diogo

Afla mai multe despre: maricafarultransferuri 

viewscnt
Articole similare