Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv despre măsurile care se vor lua la Iaşi după incidentul cu nocturna: "Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro, e o muncă în spate"

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv despre măsurile care se vor lua la Iaşi după incidentul cu nocturna: "Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro, e o muncă în spate"

CSM Poli Iași

Comentarii

Ciprian Paraschiv a comentat pentru Telekom Sport seara tristă a ieşenilor după ce căderea nocturnei a anulat revenirea băieţilor lui Daniel Pancu de pe teren.

Meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou. Partida de la Iaşi începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna. Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Ciprian Paraschiv, preşedintele ieşenilor, a explicat: "Imi pare foarte rău pentru noi, pentru echipă, pentru băieţi că au intrat atât de bine şi repriza a doua în joc, eu zic că acest meci îl câştigam.  Mai erau minute de jucat, în primul rând ar trebui să ne pese de echipă, de aici pleacă totul. Dacă ne pasă de echipă, şi lucrurile pot merge într-un sens bun, dacă nu ne pasă, aştia suntem. " a declarat oficialul moldovenilor.

"Vom analiza cine e vinovatul, în niciun caz jucătorii nu ar trebui să vină cu powerbank-ul în buzunar să-l pună la nocturnă. Va trebui să-i motivăm pe jucători, nu e simplu, vedeţi pe ce teren s-a jucat. Frig, ploaie, au alergat, au făcut un meci bun, păcat de la Dumnezeu că s-a întâmplat aşa. (n.r Primarul zice că dă administratul afară) Probabil va trebui să-l dea afară. Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro, e o muncă în spate, zi de zi antrenamente"

La finalul jocului, Daniel Pancu a părut destul de nervos, inclusiv la interviul de după meci: "Vreau să-l întelegeţi pe Daniel, să nu-i purtaţi ranchiună, e normal să fie supărat,  echipa intrase foarte bine repriza a doua şi domina jocul" a mai declara Ciprian Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare