Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Claudiu Keşeru, la al 6-lea titlu cu Ludogoreţ: „E răsplata muncii mele!” Ce spune despre retragerea din vară: „Lumea o ia razna”

EXCLUSIV Claudiu Keşeru, la al 6-lea titlu cu Ludogoreţ: „E răsplata muncii mele!” Ce spune despre retragerea din vară: „Lumea o ia razna”
Comentarii

Ludogoreţ a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Beroe Stara Zagora, în prima etapă a play-off-ului pentru titlu şi a devenit pentru a zecea oară consecutiv campioană a Bulgariei.

La noua performanţă bifată de Ludogoreţ au fost puţini fani în tribune. Întrebat despre acest aspect, Keşeru a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport: „Probabil că şi-au pierdut fantezia după al zecelea titlu câştigat. Totuşi ne-am bucurat că avem ocazia să jucăm cu suporteri”.

Ludogoreţ a bătut astfel recordul deţinut de TSKA Sofia, care a câştigat nouă titluri la rând, între 1954 şi 1962.

„Am terminat sănătoşi sezonul, mai greuţ, cum a fost tot anul, dar important e că am asigurat al zecelea titlu. Am pus steaua pe tricou şi continuăm cu speranţa că vom ajunge şi la al 11-lea şi la al 12-lea. E frumos, e răsplata unei munci de atâţia ani şi sper să pot să ajut în continuare. Când nu voi mai fi motivat, mă voi opri.

Se retrage în vară?

Am citit de curând că urmează să mă retrag în vară... lumea o ia razna. Eu vreau să mai joc încă 2-3 ani, simt că duce corpul. Am jucat anul ăsta aproape 50 de meciuri, sunt golgheterul campionatului... nu mă poate face nimeni să mă opresc cât simt că pot. 

„Sper să nu jucăm împotriva unei echipe din România”

Obiectivul e Champions League. Da, e acolo în colţul minţii mele. Dacă e posibil, vom face tot ce ţine de noi. Dar e vorba cel puţin să ne calificăm în grupele Europa League, pentru că aşa dăm continuitate clubului, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Sper să nu fie cazul, pentru că vor apărea nişte lupte inutile dacă vom juca împotriva campioanei din România. Până la urmă, chiar dacă reprezentăm o echipă bulgărească, suntem români până la urmă. Şi ar fi păcat să apară anumite discuţii”, a declarat atacantul. 

În România, Keşeru a evoluat doar pentru două echipe, FCSB şi FC Bihor Oradea.

Jocul prestat de CFR şi FCSB nu l-a convins pe internaţionalul român

Keşeru nu are nici o favorită între FCSB şi CFR, principalele contracanditate la titlu din acest sezon de Liga I.

„Nu am nicio idee, chiar nu e o echipă care să demonstreze constanţă. În momentul de faţă e surprinzător ce se întâmplă. Inclusiv Craiova, care le-a bătut pe ambele şi apoi s-a încurcat. E ciudat campionatul în România anul ăsta, vedem cine are mai multă tărie mentală”, a conchis Claudiu Keşeru. 

  • 6 titluri are Keşeru la Ludogoreţ
  • 26 de goluri a marcat atacantul în tricoul actualei echipei în 38 de partide disputate 

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoreţcfrfcsb 

viewscnt
Articole similare