Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care nu concepe să nu îşi plătească jucătorii: "Sunt cu familii, au chirii. Vom vedea ce soluţie vom găsi"

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care nu concepe să nu îşi plătească jucătorii: "Sunt cu familii, au chirii. Vom vedea ce soluţie vom găsi"

Superliga

Comentarii

Într-o perioadă în care cluburi precum FCSB şi Viitorul Constanţa au redus la jumătate salariile jucătorilor, o echipă din Liga 1 nu concepe ideea de a nu îşi mai plăti fotbaliştii.

Cornel Şfaiţer, manager-ul de la Sepsi OSK, a anunţat că fotbaliştii legitimaţi la club şi-au primit salariile până în momentul de faţă şi se caută soluţii pentru ca aceştia să fie plătiţi în continuare, chiar dacă finanţele clubului nu vor creşte, ci din contră. 

"Important e să fim sănătoşi şi să ne adaptăm din mers. La Sepsi s-a demonstrat în cei trei ani de Liga I că Sepsi e un club cu echilibru în care lucrurile au fost aşezate şi vrem şi în această perioadă cu de agitaţie şi criză, lucrurile să le ţinem sub control şi să le discutăm. Am avut o discuţie şi noi la nivel de conducere cum vom aborda, noi am achitat deocamdată la zi salariile.

Toţi jucătorii îi avem la domiciliu şi ne gândim în zilele următoare cum vom aborda problema vizavi de viitoarele salarii. Nu-i putem lăsa cu venituri minime minime că sunt şi ei angrenaţi în credite. Mai ales străinii pe care-i avem, sunt cu familii, au chirii, au multe lucruri pe care trebuie să le întreţină. La Sfântu Gheorghe avem opt străini cu salarii bune şi peste nivelul Ligii 1, care au fost opriţi pentru că au dat randament şi am avut nevoie de ei şi avem în continuare nevoie de ei", a spus Şfaiţer, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Manager-ul de la Sepsi a recunoscut că a mai rămas o diferenţă de 20-25% din drepturile TV de încasat, însă "este greu ca LPF să ne susţină financiar în momentul acesta". Totodată, el a mai spus că echipa nu va reîncepe antrenamentele pe 16 aprilie, aşa cum era programat iniţial. Sepsi este pe locul 2 în play-out. 

Afla mai multe despre: sepsisfaiter 

viewscnt
Articole similare