Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care şi-a pierdut aproape jumătate dintre titulari. Cum încearcă să-şi rezolve problemele

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care şi-a pierdut aproape jumătate dintre titulari. Cum încearcă să-şi rezolve problemele

Superliga

Comentarii

Astra a rămas fără patru dintre jucătorii importanţi, toţi deveniţi liberi de contract. Lor li s-ar putea alătura Mihai Butean - declarat liber de contract de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, însă decizia a fost atacată de Astra.

Astra l-a înlocuit pe Costel Enache cu Dan Alexa, care acum trebuie să caute soluţii pentru lot. Patru dintre titulari au devenit liberi de contract, însă ”hemoragia” ar putea continua. Mihai Butean, unul dintre cei mai buni jucători din lot, a fost declarat liber de contract, după ce nu şi-a primit salariile timp de mai multe luni. Însă Astra a atacat decizia la Comisia de Apel.

- Cestor - declarat liber de contract
- Mrzjlak - la final de contract
- Erico - la final de contract
- Bejan - la final de contract, a semnat cu Dinamo
- Butean - declarat liber de contract - s-a facut recurs, pleacă în cantonament cu echipa

Tot în această vară ar putea pleca şi Denis Alibec, cel care are ofertă de la Gaziantep Gazişehir. Dan Alexa spune că este stăpân pe situaţie şi are o listă de jucători pe care vrea să-i transfere la Astra: ”Vom încerca să aducem şi jucători din ţară, şi jucători străini, dar care au jucat, nu vreau să mai repet greşelile pe care le-am făcut la Călăraşi”, a declarat Alexa pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astradan alexa 

viewscnt
Articole similare