Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care trece la următorul nivel: ”Stadionul va fi gata în 2020! Nu numai stadionul, ci toată infrastructura”

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care trece la următorul nivel: ”Stadionul va fi gata în 2020! Nu numai stadionul, ci toată infrastructura”

Superliga

Comentarii

Laszlo Dioszegi anunţă că Sepsi va beneficia din 2020 de un stadion modernizat, dar şi de trei noi terenuri de antrenamente. Omul de afaceri speră că astfel veniturile din bilete vor creşte.

Laszlo Dioszegi este genul de patron model, care-şi dezvoltă clubul treptat, cumpătat, în funcţie de cât îi permite bugetul. Pentru 2020, patronul lui Sepsi intenţionează să termine lucrările pentru modernizarea infrastructurii. De noile facilităţi vor beneficia atât echipa de seniori, cât şi grupele de copii şi juniori. De altfel, Dioszegi îşi propune să dezvolte în regiune un puternic centru de juniori, după modelul Academiei Hagi.

”Stadionul, dacă totul merge OK, eu consider că în 2020, la vară, în iunie sau iulie, o să fie gata. Şi nu numai stadionul, ci şi toată infrastructura, cele trei terenuri şi stadionul [...] Şi preţul biletelor e un venit, slavă Domnului, destul de frumos, pentru că 3-4.000 de oameni vin la meciurile noastre”, a declarat Laszlo Dioszegi într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsistadionliga 1 

viewscnt
Articole similare