Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 riscă să rămână fără antrenor şi şapte jucători! Ce a transmis conducerea şi reacţia tehnicianului

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 riscă să rămână fără antrenor şi şapte jucători! Ce a transmis conducerea şi reacţia tehnicianului

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a dezvăluit că mai are contract până pe 30 iunie cu clubul, dar are semnale în privinţa prelungirii din partea conducerii. De asemenea, tehnicianul a mai spus că şapte jucători se află în aceeaşi situaţie.

Situaţia contractelor de la Hermannstadt

Obiectivul lui Vasile Miriuţă este de a salva echipa de la retrogradare, dar ar putea să nu mai prindă finalul play-out-ului, dacă nu se înţelege în privinţa prelungirii contractului. 

Totuşi, antrenorul are încredere că înţelegerea se va prelungi, în urma unor discuţii cu conducerea: "Contractul meu şi al staff-ului expiră la 30 iunie. Mai sunt şapte jucători cărora le expiră contractele. Ni s-a trasmmis că luni şi marţi ne vom pune la masă şi vom discuta prelungirea actelor. Asta mi-a transmis şi patronul Claudiu Rotar acum câteva zile. Bine, o înţelegere verbală, pentru că ştim cu toţii până nu este negru pe alb... Ştim cu toţii. Nu îmi fac probleme, dacă mi se va prelungi un an, dacă mi se va prelungi până în august, rămânem şi vom vedea după ce va fi. Important este să salvăm echipa de la retrogradare.

Eu, din discuţia pe are am avut-o şi acum o lună şi acum cu Claudiu Rotar, am căzut de acord că dacă salvez echipa, mi se va prelungi contractul cu încă un an de zile. Asta am văzut şi în declaraţia dânsului într-un ziar, aşa a declarat şi dânsul. Eu îmi doresc să rămân aici, mă simt foarte bine, dar nu va fi decizia mea pentru că pe banii 'x' nu comand eu. Eu sunt antrenor, îmi fac treaba. Sunt aceşti acţionari care sunt în club şi la fiecare decizie se adună şi iau o decizie toţi. Că s-au schimbat lucrurile în ultimele două zile, asta chiar nu ştiu. Dar până acum, aşa se luau deciziile", a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport. 

Anamaria Prodan este noul investitor de la Hermanstadt. Agentul Fifa s-a alăturat celorlalţi finanţatori, iar clubul a anunţat că a intrat într-o nouă etapă de organizare administrativă, în care se vor face investiţii importante. Odată cu sosirea ei, de la club au plecat preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul sportiv Răzvan Zamfir.

De asemenea, Vasile Miriuţă a dezvăluit şi numele fotbaliştilor, cărora le expiră contractul pe 30 iunie: "Luchin, Dâlbea, Yazalde, Tătar, Company, care a fost accidentat, îi avem aceşti doi tineri care sunt împrumutaţi de Sassuolo şi Genoa până pe 3 iunie. Am înţeles că s-a discutat cu aceste două cluburi să îi lase până se termină campionartul. Deci sunt cam cinci jucători care avut fost titulari anul ăsta.

Semnalele sunt pozitive, chiar a fost o discuţie. L-am uitat pe Stoica, care şi-a prelungit contractul încă doi ani şi a rămas să să se discute luni cu aceşti jucători  şi marţi să se facă aceste contracte", a mai spus antrenorul lui Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: hermannstadtvasile miriuta 

viewscnt
Articole similare