Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din play-off-ul Ligii 1 care tremură după anunţul preşedintelui: "Trebuie să-mi fac bugetul. Dacă nu, ne propunem să nu ne desfiinţăm"

EXCLUSIV | Clubul din play-off-ul Ligii 1 care tremură după anunţul preşedintelui: "Trebuie să-mi fac bugetul. Dacă nu, ne propunem să nu ne desfiinţăm"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, încearcă să facă strategia pentru sezonul următor, cu Edward Iordănescu pe banca tehnică. Totuşi, oficialul ia în calcul şi scenariul nefast în care nu va putea face rost de un buget pentru echipă.

Edi Iordănescu a ameninţat că pleacă de la Gaz Metan, iar Ioan Mărginean a recunoscut care e principala condiţie a antrenorului, pentru a rămâne. De asemenea, preşedintele a recunoscut că se poate ajunge la desfiinţarea clubului, dacă nu se va asigura un buget adecvat: 

"Edi e la el acasă, el face acum o pregătire în funcţie de capacitatea jucătorilor, care au nevoie de un staff, preparator fizic, antrenori secunzi. Noi ne-am înţeles elegant, oficial omul are doi copii acasă, soţia si cu ajutorul lui Dumnezeu vine şi al treilea. Nu văd nimic aiurea, urmând ca de la 1 iunie să vedem dacă apelăm la prelungirea contractului sau dacă ne despărţim, să ne facem o strategie. Dar neavând un buget, plan... Edi Iordănescu s-a înţeles perfect cu mine. Vrea un buget consolidat, la anul să ne propunem mai mult, ceea ce accept şi eu. 

Dacă avem un buget, să ne dorim mai mult, e dispus. (n.r. - Daca nu aveţi buget?) Aducem un antrenor să nu retrogradăm. Cred că ajungem să ne propunem să nu ne desfiinţăm. Sunt peste 100 de antrenori pe care îi cunosc eu şomeri. Trebuie să-mi fac bugetul, că poate dacă nu-mi fac buget, poate nu mai continui nici eu. Ce, sunt prost? După patru ani de muncă, am salvat-o, şi să o omor tot eu? Asta e pentru oameni care n-au serviciu, nu sunt muritor de foame, am făcut aici tot ce am făcut omeneşte posibil", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Telekom Sport. 

Edward Iordănescu ia în calcul la plecarea de la Gaz Metan

"Eu în vară închideam un an şi jumătate de contract, am venit pentru un obiectiv clar, chiar dacă multora le-a fost greu să creadă că se poate, am demonstrat împotriva unor echipe cu mult mai mare tradiţie decât noi. Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor.

Şi şansele mele, oricât sunt de ataşat de oraş, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu se află la Mediaş din ianuarie 2019, el reuşind să califice echipa în play-off-ul acestei ediţii de Liga 1. Gaz Metan se află pe locul al şaselea în play-off, cu 23 de puncte.

 

 

Afla mai multe despre: gaz metanioan margineanedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare