Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Comisionul uluitor încasat de Giovanni Becali la transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter: "Vi se pare mult? Aşa am vrut eu!"

EXCLUSIV | Comisionul uluitor încasat de Giovanni Becali la transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter: "Vi se pare mult? Aşa am vrut eu!"

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Becali a declarat că la transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo la Internazionale Milano a încasat la fel de mulţi bani ca gruparea din Ştefan cel Mare.

Fostul impresar a făcut această dezvăluire în contextul "Dosarului Transferurilor", în timpul procesului zvonindu-se că Inter ar fi plătit în total 6,5 milioane de euro pentru Adrian Mutu, în 1999.

"A ieşit că s-a vândut Mutu pe şase milioane şi jumătate la Moratti. Păi Moratti nu îţi dă un cent fără să semnezi. De la Moratti Dinamo a luat două milioane şi eu două milioane.

Dinamo a luat două milioane şi eu două milioane, firma mea. Aşa s-a făcut transferul. Ţi se pare mult? Aşa am vrut eu. Care e problema? Dinamo a luat două milioane pentru că avea o clauză de două milioane. Au dat 600.000 pe el şi aveau o clauză de două milioane. Eu ce fac? Decât să nu îl dau acum, să dea 38 de goluri şi apoi să nu îl mai ia, l-am dat acum în iarnă", a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.

Puteţi revedea emisiunea Sport Repor cu Ioan Becali joi de la ora 17:30, pe Telekom Sport 3 şi vineri de la ora 17:00, pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: giovanni 

viewscnt
Articole similare