Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Concluzia lui Cornel Dinu după 0-4 cu Norvegia: ”E tragic! Suntem cu o lungime de crampon mai sus decât Andorra şi Luxemburg!”

EXCLUSIV Concluzia lui Cornel Dinu după 0-4 cu Norvegia: ”E tragic! Suntem cu o lungime de crampon mai sus decât Andorra şi Luxemburg!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor.

Naţionala României a fost învinsă cu 4-0 în Norvegia, după ce Erling Haaland a reuşit un hat-trick, iar Alexander Sorloth a marcat şi el. E a doua înfrângere la rând pentru tricolorii lui Mirel Rădoi, după cea din Islanda (1-2).

Cornel Dinu a reacţionat imediat după meci, la Telekom Sport: ”E tragic. În mod normal, situaţia e dramatică în fotbalul nostru. Un meci şcoală, în care nici nu a fost nevoie să forţeze ai mult, pentru că, raportul ocaziilor în prima repriză este dramatic, 5-0 pentru norvegieni, iar în repriza a doua este un 11, adică un 6, în total 11.” a mărturisit fostul mare jucător român şi fost selecţioner al primei reprezentative.

”N-am contat, diferenţă totală de educaţie, de mentalitate, de realism de joc şi bineînţeles, fizică şi comportamentală, în faţa unei Norvegii care are jucători buni, care evoluează în străinătate. Noi suntem în cădere foarte mare, nimic nu e întâmplător” a mai adăugat Cornel Dinu.

Fostul mare antrenor şi jucător român a tras un semnal clar de alarmă în privinţa nivelului la care a ajuns naţionala României: ”Norvegia este incontestabil o echipă de categoria a doua a fotbalului euopean. Noi suntem spre Luxemburg, Andorra, cam pe acolo suntem, puţin cu o lungime de crampon poate mai sus. Cred că am avea probleme la ora actuală, din ce mă uitam şi eu pe la televizor zilele trecute, şi dacă am juca cu Luxemburg, Andorra, Macedonia nu mai spun, că am avea probleme mari. La golul 4 al lui Haaland, când e ceva aproape dramatic. Preia în faţa a 4 jucători de-ai noştri, care nu se pot ţine după el, şi cu un şut de la piciorul stâng, adică într-o formă de defensivă de-a v-aţi ascunselea al întregului ax central al defensivei noastre, şi marchează golulal patrulea” a mai spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare