Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Concluzia lui Mihai Stoichiţă după România U23 - Mexic U23: „Avem şanse la Olimpiadă”

EXCLUSIV Concluzia lui Mihai Stoichiţă după România U23 - Mexic U23: „Avem şanse la Olimpiadă”
Comentarii

România U23 a fost învinsă de către naţionala Mexicului U23, scor 0-1, într-un meci jucat în Marbella, înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

EXCLUSIV Concluzia lui Mihai Stoichiţă după România U23 - Mexic U23: „Avem şanse la Olimpiadă”

După meci, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a vorbit în direct la Telekom Sport despre înfrângerea tricolorilor în primul meci test de la Marbella.

„Cred că în afara acelei greşeli făcute de Măţan, repriza a doua a fost egală. Am mai avut nişte acţiuni interpretate greşit, în sfârşit... Au ei timp să facă analiza meciului. Încercam să-mi dau seama cine suntem noi şi cine e Mexic. Cred că suntem egali. Avem şanse la Olimpiadă. În grupa noastră, la nivelul Mexicului poate fi Honduras, cunosc fotbalul de acolo.

„Ne-am bucurat ca nişte copii acum doi, dar se pare că am uitat bucuria de a ne califica la Olimpiadă”

Federaţia ştie ce-şi doreşte în privinţa lotului, dar ce primeşte... Ar fi păcat să nu aducem aminte de aceşti jucători care vor forma lotul olimpic. E o mândrie. Ne-am bucurat ca nişte copii acum doi, dar se pare că am uitat bucuria de a ne califica la Olimpiadă. Răzvan Burleanu ţine legătura cu patronii cluburilor şi lotul urmează a fi definitivat.

Noi înţelegem situaţia cluburilor, ştim că trebuie să fim atenţi de viitorul acestor tineri, în Champions League, Europa League, iar alegerea trebuie să fie raţională. Probabil că vom ajunge la un acord. Nu e o negociere, e o înţelegere a nevoilor fotbalului românesc”, a declarat Mihai Stoichiţă în direct la Telekom Sport.

  •     Argentina U23, Arabia Saudită U23, Danemarca U21, Irlanda de Nord U21 Mexic U23 şi Australia U23 sunt celelalte naţionale care sunt în Marbella în această perioadă.
  •     Partidele din Spania ale tricolorilor se dispută fără spectatori, în urma unei decizii a organizatorilor. Toate meciurile care se dispută în această perioadă, organizate de Marbella Football Center, se vor disputa în aceleaşi condiţii.

VIDEO | România U23 - Mexic U23 0-1! Tricolorii pierd primul meci înainte de Jocurile Olimpice

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromania u23mexic u23 

viewscnt
Articole similare