Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concluziile lui Panduru. Ce antrenor l-a impresionat şi de ce consideră că Hagi trebuie să revină pe bancă: ”Când auzi aşa ceva...”

EXCLUSIV | Concluziile lui Panduru. Ce antrenor l-a impresionat şi de ce consideră că Hagi trebuie să revină pe bancă: ”Când auzi aşa ceva...”

Superliga

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a vorbit despre finalul sezonului regluar în Liga 1. El a tras primele concluzii şi a mărturisit că îl vede pe Gică Hagi revenind pe banca tehnică a Viitorului.

Gaz Metan Mediaş a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Liga I.

Rugat să tragă primele concluzii la finalul primei părţi a campionatului, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru l-a remarcat pe tehnicianul Academicii, Ilie Poenaru:

”Pe parcursul acestui campionat regulat este de apreciat în anumite momente jocul FCSB-ului, care a fost foarte bun, de apreciat Ilie Poenaru pentru că a reuşit cu o echipă la care nu te gândeai niciodată să o ducă în play-off” a mărturisit Panduru.

El a mărturisit şi ce echipă l-a dezămăgit în această primă parte a campionatului: ”Dezamăgire este Viitorul, chiar dacă anul trecut a jucat în play-out, dar anul acesta parcă e prea de tot. Nu mai inţelegi nimic, pentru că ai nişte jucători care nu te ajută cu nimic şi nici nu cred că te vor ajuta până la sfârşit. Eu am crezut că au nevoie de un succes ca să-şi reia şirul victoriilor. A venit acel succes cu Dinamo, dar nu au reuşit să-şi revină” a mai spus expertul Telekom Sport.

Panduru crede că Gică Hagi trebuie să revină pe banca formaţiei din Ovidiu şi a subliniat acest aspect şi după ce a ascultat discursul de la finalul meciului Viitorul - Gaz Metan al antrenorului Cătălin Anghel: ”Eu cred că e nevoie ca Gică Hagi să revină pe bancă. Când auzi aşa ceva, că mai avem mult de muncă. Mai sunt nouă etape, cum adică mult de muncă? Te trezeşti în liga a doua cu mult de muncă, până termini munca asta multă. Tu mâine trebuie să câştigi meciul, nu multă muncă peste două luni” a încheiat Panduru.

Afla mai multe despre: ilie poenarubasarab pandurugică hagiviitorulacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare