Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concluziile lui Răzvan Raţ, după înfrângerea României din meciul cu Anglia: "Trebuie să înţelegem că nu mai avem calitate"

EXCLUSIV | Concluziile lui Răzvan Raţ, după înfrângerea României din meciul cu Anglia: "Trebuie să înţelegem că nu mai avem calitate"
Comentarii

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (0-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough.

"N-a fost deloc o părere rea, pentru că eu cred că rămânem cu o echipă a României care a avut ocazii importante împotriva unei echipe mult mai puternice si mult mai bine cotate. E păcat de rezultat, păcat de greşeala lui Căpuşă. eu o pun pe seama unui debut într-un moment cu emoţii si din punct de vedere psihologic a fost afectat. Oricum, am arătat mai bine decât cu Georgia. 

Conteaza rezultatele pe care le obţinem în meciurile oficiale. E important sa avem meciuri contra unor adversari de calitate, dar e foarte important ce se va intampla in meciurile oficiale. 

Este filosofia lui Rădoi, el aşa vede fotbalul. Singura discuţie e că filosofia lui Rădoi trebuie să se şi plieze pe calităţile jucatorilor pe care ii are la dispozitie, acolo e discutia. Acolo e analiza pe care Rădoi o are de facut, cum vrea să aplice totul la echipa naţională, daca toată concepiţia lui se potriveşte jucătorilor care sunt la naţională.

Probabil isi asuma si stie ca el e respomsabil pentru tot ce se intampla la nationala, iar cand rezultatele nu vin, el e cel care raspunde de acest lucru. Noi am scăzut in valoare, trebuie să intelegem foarte bine că nu mai avem calitate, nu mai avem jucători care sa evolueze la echipe bune din Europa. Liga I nu mai e cea care era acum cativa ani" , a spus Răzvan Raţ la Telekom Sport.

Anglia - România 1-0

Unicul gol al partidei a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalty.

Debutant în echipa naţională, Tiberiu Căpuşă (jucător al echipei Viitorul care a evoluat sezonul trecut împrumutat la Chindia) l-a faultat pe Grealish în careu, la un minut după ce a intrat pe teren. Rashford a transformat lovitura de la 11 metri;

În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul portughez Tiago Bruno Lopes Martins a dictat din nou penalty. Niţă a apărat şutul lui Henderson de la 11 metri.

Anterior, Anglia a învins ultima oară România la Cupa Mondială din Mexic, din 1970, cu scorul de 1-0. Englezii au câştigat, duminică, pentru prima dată pe teren propriu împotriva României. Palmaresul întâlnirilor României cu Anglia este egal, trei victorii, şase egaluri, trei înfrângeri.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare