Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concurenţă pentru Arlauskis! CFR Cluj a pus ochii pe urmaşul lui Tătăruşanu în naţională! Transfer surprinzător în Liga 1

EXCLUSIV | Concurenţă pentru Arlauskis! CFR Cluj a pus ochii pe urmaşul lui Tătăruşanu în naţională! Transfer surprinzător în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a pus în funcţiune pe piaţa transferurilor la finalul perioadei de mercato. Campioana a anunţat oficial primele transferuri, iar la echipă ar urma să ajungă şi Giedrius Arlauskis. Totuşi, campioana îl are pe radar şi pe portarul Academicii Clineni, Octavian Vâlceanu, în vârstă de 24 de ani, care ar putea prinde naţionala.

CFR Cluj i-a adus, recent, pe Rúnar Már Sigurjónsson şi pe Mihai Bordeianu, revenit în Gruia sub formă de împrumut până în vară. De asemenea, campioana mai pregăteşte o revenire. Giedrius Arlauskis a fost pus pe liber de clubul său din zona Golfului, iar în ultimele zile au apărut informaţii conform cărora acesta e aproape de campioană. 

Portarul care bate la porţile naţionalei şi Arlauskis, pe lista lui CFR Cluj, în vederea unui transfer

Portarul revelaţiei Academica Clinceni, Octavian Vâlceanu, a ajuns în atenţia lui CFR Cluj, în ultima perioadă. Informaţia a fost dezvăluită, pentru Telekom Sport, de impresarul Florin Iacob, cel care îl vede pe Octavian Vâlceanu drept o variantă pentru poarta naţionalei, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu de la prima reprezentativă. 

"Îl urmăresc pe Vâlceanu, îl cunosc de copil. El, de trei ani, apără constant şi dă siguranţă şi văd că e şi al doilea căpitan, e văzut bine şi respectat în club. Are cifre foarte bune.

După retragerea lui Tătăruşanu, cred că poate intra în luptă cu ceilalţi portari. Personal, cred. Cred că poate intra în luptă. Din informaţiile mele, se interesau cei de la CFR Cluj şi de Vâlceanu", a declarat impresarul Florin Iacob, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Arlauskis poate reveni la CFR Cluj: "Ar trebui să-i spună că e rezerva lui Bălgrădean"

Florin Iacob crede că multiplul campion al României cu CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, nu va avea locul de titular garantat odată revenit. Lituanianul a fost pus pe liber de Al Shabab, care nu a mai avut locuri disponibile pe lista fotbaliştilor străini.

În acest moment, portarul titular de la CFR Cluj e Cristian Bălgrădean: "Pe Arlauskis, chiar dacă l-ar aduce, ar trebui să-i spună că e rezerva lui Bălgrădean, care poate aspira la poarta naţionalei. Personal, nu l-aş aduce, dumnealor ştiu mai bine", a adăugat agentul. 

Octavian Vâlceanu a crescut la Sportul Studenţesc, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FC Juniorul şi Viitorul Domneşti. 

În acest sezon, portarul de care s-a interesat CFR Cluj a apărat în 22 de partidei şi a primit 20 de goluri, fiind unul dintre cei mai importanţi oameni de la Academica Clinceni. 

După retragerea lui Ciprian Tătăruşanu din naţionala României, locul de titular e disputat de: David Lazar, Florin Niţă, Ionuţ Radu şi Cristian Bălgrădean. 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisoctavian valceanucfr clujoctavian valceanu cfr clujtransferuri cfr clujtransfer cfr clujgiedrius arlauskis cfr cluj 

viewscnt
Articole similare