Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Condiţia pusă de Edi Iordănescu pentru transferul lui Săpunaru. "Mereu l-am apreciat!" Strategia CFR-ului în această vară

EXCLUSIV | Condiţia pusă de Edi Iordănescu pentru transferul lui Săpunaru. "Mereu l-am apreciat!" Strategia CFR-ului în această vară

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit la Telekom Sport despre planurile CFR-ului pe piaţa transferurilor din această vară, dar şi despre interesul pentru Cristi Săpunaru (34 de ani), jucător pe care l-a avut sub comandă la Pandurii Târgu Jiu.

Noul antrenor al ardelenilor spune că e interesat de fundaşul naţionalei, însă marea problemă în realizarea transferului e că acesta se află sub contract cu Kayserispor. Pentru ca mutarea să se realizeze, Săpunaru ar trebui să devină liber de contract, în condiţiile în care Iordănescu nu îşi doreşte să "consume" bugetul de transferuri pentru un jucător trecut bine de 30 de ani.

Iordănescu a precizat că strategia CFR-ului va fi şi în această vară să găsească jucători valoroşi, dar care pot veni liberi de contract, pentru salarii peste medie.

"Săpunaru e un jucător pentru care am avut întotdeauna aprecieri, cu care am lucrat şi pe care îl cunosc foarte bine. E un jucător extrem de valoros, care nu mai are nevoie de prezentare. Şi cred că ar fi un plus extraordinar pentru noi. Dar Săpunaru e sub contract cu un alt club în momentul de faţă şi e foarte greu să vorbim despre o mutare.

Eu personal, ca şi antrenor, nu aş fi de acord să investim în jucători care să sară de 30 de ani şi pe care să nu-i mai poţi valorifica.

În general targetăm jucători liberi de contract şi cu condiţii financiare extrem de bune, cu stabilitate
", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sapunaruiordanescucfr clujkayserispor 

viewscnt
Articole similare