Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Condiţii grele în cantonamentul lui Sepsi! Leo Grozavu: "Văd şi cei tineri cum era în Armată. Unele lucruri sunt apropiate de ce am trăit în alte vremuri!"

EXCLUSIV | Condiţii grele în cantonamentul lui Sepsi! Leo Grozavu: "Văd şi cei tineri cum era în Armată. Unele lucruri sunt apropiate de ce am trăit în alte vremuri!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a vorbit cu Telekom Sport despre condiţiile din cantonamentul în care trebuie să stea izolat alături de jucători şi stafful său. Tehnicianul a făcut haz de necaz şi a dezvăluit în ce condiţii grele sunt nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea toţi cei de la echipă.

Toată echipa şi oamenii de pe lângă au fost testaţi de COVID-19, iar toate testele au ieşit negative. Leo Grozavu a dezvăluit cum se mănâncă în cantonamentul lui Sepsi şi a spus că, la cantonament, nu dispun de o sală de forţă în care să se antreneze.

"(n.r. - Cum decurge cantonamentul în condiţiile astea?) Decurge greu, destul de greu. Trebuie să ne adaptăm la condiţii climaterice, de a lucra în grupuri, la condiţiile că nu putem să facem la o intensitate corespunzătoare pentru că nu putem face refacere.

Cum mâncaţi, cum se întâmplă masa? Ca bolnavii. Ni se aduce mâncarea la fiecare la cameră, în caserole de unică folosinţă, tacâmuri de unică folosinţă, apeşi mai tare, se rup. Din când în când cei tineri văd cum era armată odinioară.
(n.r. - Aşa era şi în Armată?) Nu chiar, dar aproximativ, unele lucruri se întâmplă mai apropiate de ceea ce am trăit în alte vremuri.

S-a schimbat puţin meniul, mâncăm mai mult legume, paste făinoase, pentru că e un pic mai dificil cu carnea. Şi cuţitele nu prea taie, apeşi un pic mai tare, dacă carnea nu e cea potrivită, peşte se mănâncă. În afară de faptul că e destul de dificil, trebuie să stea cocoşaţi în camera de hotel că nu au mese, e un hotel care nu îţi permite să te desfăşori cum ai dori, în rest e totul ok.

Nu putem să stăm paznici să vedem dacă umblă din cameră în cameră. Domnul doctor în general stă şi le atrage atenţia. Suntem testaţi, toată lumea a ieşit negativă la testul Covid, aşa că nu văd o problemă din punctul ăsta de vedere. Nu avem sală, nimeni nu te primeşte în momentul de faţă, recunosc că am încercat să intrăm undeva într-o sală unde să putem să ne antrenăm, nimeni nu ne-a facilitat"
, a spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Grozavu a mai spus că şoferul autocarului clubului e în concediu şi fotbaliştii se deplasează de la hotel la antrenamente cu maşinile proprii. Antrenorul lui Sepsi e sigur că toate echipele vor avea probleme fizice şi meciurile oficiale vor fi mai mult amicale.

"Afară e dificil, în ploaie să stai pe loc să faci antrenamentul de forţă.  Noi ne antrenăm câte patru, fotbal în patru nu am auzit până acum. Noi nu mergem cu autocarul, şoferul nostru e în concediu. Băieţii folosesc maşinile proprii, se cuplează în general câte doi. Cred că, cu toţii, şi noi, şi celelalte echipe vom întâmpina probleme cu ritmul de joc. Vom juca amicale în oficiale", a mai declarat Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: leo grozavuliga 1sepsicantonamentconditii 

viewscnt
Articole similare