Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Condiţiile pe care le-a acceptat Edi Iordănescu pentru a prelua echipa naţională! ”Cu acest punct, Boloni nu a fost de acord!”

EXCLUSIV | Condiţiile pe care le-a acceptat Edi Iordănescu pentru a prelua echipa naţională! ”Cu acest punct, Boloni nu a fost de acord!”

Echipa națională

Comentarii

Helmut Duckadam a vorbit, în exclusivitate, pentru TelekomSport despre condiţiile pe care le-a acceptat Edi Iordănescu pentru a prelua echipa naţională.

Edi Iordănescu ar urma să fie anunţat în fruntea echipei naţionale a României. Comitetul Executiv al FRF se va întâlni marţi pentru a vota propunerea lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Edi Iordănescu este alesul preşedintelui FRF, iar dacă va trece votul, fostul antrenor de la FCSB va fi prezentat la ora 17:00. 

Acum, fostul oficial de la FCSB, Helmut Duckadam, a dezvăluit condiţiile pe care le-a acceptat Edi Iordănescu pentru a semna cu echipa naţională. Eroul de la Sevilla susţine că respectiva condiţie nu a fost acceptată de Boloni, antrenor care a negociat intens cu FRF. 

”Acest punct, Boloni nu l-a acceptat!”

”Edi Iordănescu a acceptat toate condiţiile federalilor, inclusiv acel punct prin care federaţia spune foarte clar că dacă echipa nu se va clasa în primele trei, antrenorul poate fi demis după 6 luni.

Acest punct, Boloni nu l-a acceptat. Dar este riscul lui Edi, pe care şi l-a asumat. Este un antrenor tânăr, cu multă personalitate, care poate face treabă la acest nivel”, a spus Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu este alegerea FRF, părţile au bătut deja palma, iar marţi urmează prezentarea oficială. 

                                                                                                                                    Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-helmut duckadam 

viewscnt
Articole similare