Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conducătorul lui Dinamo s-a minunat după ce a ajuns în România: "Nu îmi place. Este o mentalitate de pierzător". Ce vrea să schimbe

EXCLUSIV | Conducătorul lui Dinamo s-a minunat după ce a ajuns în România: "Nu îmi place. Este o mentalitate de pierzător". Ce vrea să schimbe

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a vorbit despre primele sale impresii despre fotbalul românesc. Spaniolul a recunoscut că nivelul poate creşte, dar a avut şi critici de făcut.

Noua conducere de la Dinamo a promis să producă o revoluţie în fotbalul românesc. Spaniolii au adus jucători plătiţi cu mult peste media Ligii 1, au schimbat oameni din conducerea clubului şi vor să îmbunătăţească nivelul prin investiţiile făcute:

"Nivelul fotbalului românesc? Eu cred că este la nivelul trei, la nivel de campionate europene, dar văd că are potenţial pentru a creşte. Eu cred că este o ţară care poate creşte la nivel fotbalistic şi acest progres poate să ajute naţionala României. Dar pentru asta trebuie să se construiască şi să se investească în academii, pentru a creşte jucători şi structura", a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport.  

Rufo Collado a şi criticat anumite aspecte din fotbalul românesc: "Nu îmi place mentalitatea, fiindcă este o mentalitate de pierzător. Nu îmi place că jucătorii nu sunt competitivi, nu îmi place că nu au cunoştinţe despre alimentaţie corectă,  despre cum ar trebui să se odihnească. De exemplu, la ce am văzut la antrenamente, fac foarte puţin stretching, care este ceva de bază în fotbal. În fine, sunt multe lucruri, dar fără să criticăm şi cu modestie vom încerca să punem la punct şi să ducem clubul acolo unde merită", a mai spus oficialul lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: dinamofcsbrufo collado 

viewscnt
Articole similare