Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conducerea lui CFR Cluj intervine după eliminarea din Champions League: "E posibil ca unii jucători să plece". Ce se întâmplă cu Golofca

EXCLUSIV | Conducerea lui CFR Cluj intervine după eliminarea din Champions League: "E posibil ca unii jucători să plece". Ce se întâmplă cu Golofca

CFR Cluj

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco (39 de ani), a încercat să explice momentele de cumpănă din jocul campioanei României de la loviturile de departajare cu Dinamo Zagreb.

CFR Cluj, eliminată din Champions League

"Timpul nu stă în loc şi trebuie să mergem mai departe. Regretul... Frustrarea este că putem întâlni un adversar mult mai puternic în turul 3 de Europa League decât probabil am fi putut întâlni în turul 3 de Champions League, dacă treceam mai departe. 

Cred că e foarte important ca un jucător, mai ales când vine vorba de un penalty foarte important sau decisiv, să transmită starea lui de spirit. Există situaţii când jucătorul este uşor accidentat, se simte epuizat. Poate nefiind foarte lucid, preferă să lase un alt coleg, care se simte mai bine să bată un penalty", a declarat oficialul campioanei României pentru Telekom Sport. 

Cătălin Golofca ar urma să plece de la CFR Cluj

Cătălin Golofca ar urma să fie împrumutat de la 1 septembrie la FC Voluntari, notează gsp.ro. Tot la gruparea ilfoveană este împrumutat un alt jucător de la CFR până la finalul sezonului, Sebastian Mailat. 

Marius Bilaşco a oferit o reacţie şi în acest sens: "Nu aş putea să confirm sau să infirm informaţia asta. Există mişcări de jucători. E posibil să mai vină jucători, e posibil ca unii jucători despre care antrenorul consideră că nu o să evolueze atât de mult să plece undeva unde pot să prindă mai multe minute, dar nu s-a discutat strict de Golofca.

Pentru noi au fost foarte multe semnale că nu e seara noastră. Faptul că jucătorii care au început partda şi care au evoluat foarte bine nu au mai putut s-o termine, faptul că am ratat şi penalty, după aceea am avut şi ocazia lui Vinicius, la 1-1", a mai spus Marius Bilaşco.  

 

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujdinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare