Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conducerea lui Dinamo rupe tăcerea despre salariile mari primite de străini: "Se întâmplă şi la Real Madrid". Schimbarea făcută în lot

EXCLUSIV | Conducerea lui Dinamo rupe tăcerea despre salariile mari primite de străini: "Se întâmplă şi la Real Madrid". Schimbarea făcută în lot

Dinamo București

Comentarii

Directorul sportiv, Rufo Collado, a abordat subiectul salariilor de la Dinamo. Străinii aduşi la începutul sezonului sunt plătiţi peste nivelul Ligii 1, iar oficialul dinamovist a dorit să facă anumite precizări.

Rufo Collado, despre salariile de la Dinamo

Deşi există restanţe salariale, spaniolii consideră că au luat decizia corectă atunci când au băgat mâna adânc în buzunar pentru a oferi salarii mari pentru nivelul Ligii 1. 

Pentru a nu avea nemulţumiri în vestiar, spaniolii au micşorat diferenţa salarială dintre jucătorii noi şi cei din sezonul trecut: 

"Asta se întâmpla anul trecut, fiindcă erau într-adevăr nişte diferenţe majore între salariile jucătorilor, dar asta se întâmplă şi la Real Madrid, la Juventus sau la City. Am reuşit să micşorăm diferenţele, însă am reînnoit contractele jucătorilor de când am venit şi cred că li s-au îmbunătăţit salariile", a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport.  

Conform informaţiilor apărute până în acest moment, Borja Valle are cel mai mare salariu de la Dinamo şi cel mai mare din Liga 1. Spaniolul ar lua 33.000 de euro lunar, în timp ce Fabbrini ar încasa 18.000 de euro, Adam Nemec ar lua 15.000 de euro, iar Janusz Gol ar primi 20.000 de euro. 

La Dinamo a ajuns şi Aleix Garcia, de la Manchester City, care, în 2019, încasa aproximativ 26.000 de euro lunar. 

Marius Croitoru a încercat să se pună în pielea jucătorilor care se aflau în lot, înainte de transferurile făcute în această perioadă. Tehnicianul a încercat să găsească o soluţie, pentru ca antrenorul Cosmin Contra să nu fie nevoit să gestioneze eventuale nemulţumiri în lot:

"Niciodată nu m-a interesat cât câştigă celălalt jucător, dar dacă ai venit şi iei mai mult, trebuie să te ridici la nivelul meu de dăruire", a declarat antrenorul lui FC Botoşani în cadrul emisiunii "Sport Report". 

 

Afla mai multe despre: dinamo salariirufo collado 

viewscnt
Articole similare