Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conducerea lui Dinamo, strânsă cu uşa! Cosmin Contra poate pleca miercuri: "Dacă nu se plăteşte, contractul devine nul"

EXCLUSIV | Conducerea lui Dinamo, strânsă cu uşa! Cosmin Contra poate pleca miercuri: "Dacă nu se plăteşte, contractul devine nul"
Comentarii

Cosmin Contra (44 de ani) îşi aşteaptă banii de la Dinamo. Miercuri, la ora 17:00, e termenul limită până când investitorii spanioli sunt aşteptaţi să-şi achite datoriile către antrenorul principal. În direct la Telekom Sport, Cosmin Contra a susţinut că înţelegerea va deveni nulă, marţi, dacă nu-şi primeşte restanţele.

Cosmin Contra, aproape de plecarea de la Dinamo

"Guriţă" vrea să plece de la Dinamo, dar nu ajunge la o înţelegere cu şefii pentru rezilierea amiabilă a contractului. Spaniolii nu l-au plătit, iar antrenorul doreşte să plece şi în cazul în care aceştia îşi vor achita dările trecute în contract. Invitat la Telekom Sport, Contra a spus că a fost naiv şi a crezut în proiectul pe care i l-a prezentat Juan Melero, singurul om pe care-l cunoştea înainte să vină la Dinamo sub "domnia" lui Pablo Cortacero.

De asemenea, avocatul lui Cosmin Contra a intrat pe fir. În urma ultimei înştiinţări spre Dinamo, Cosmin Contra poate obţine o anulare a contractului cu echipa. 

"Mâine e data scandentă, la înştiinţarea pe care au înaintat-o avocaţii mei clubului. Până la 17:00 e termenul să-mi bage banii. E înştiinţarea să mă plătească. După 17:00, vedem ce se întâmplă. Antrenamentul e programat, sunt profesionist până la capăt. Fiecare persoană are o limită de a suporta lucrurile. Eu am ajuns la limita limitei. Regretele sunt că nu am făcut mai multe puncte. Am fost naiv, nu păcălit, că am crezut într-un singur om. Singurul pe care-l învinovăţesc e Melero.



Tot vreau să plec, chiar dacă îmi virează banii. Chiar dacă plec mâine, tot ajungem la negocieri. Ştiu că s-a primit o înştiinţare, se dă o perioadă de timp, după care se face la fel. După care, dacă nu se plăteşte, contractul devine nul. Mi-aş dori să intre şi acei bani şi să se plătească tot, să se rezolve toate problmele. Văd suferinţele maseurilor, antrenorilor de la copii şi juiori, cei care lucrează la Săftica, la club. Sper să se rezolve şi să existe o linişte"
, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Cosmin Contra e antrenorul lui Dinamo, în al doilea mandat, din august 2020 încoace. Cu el pe bancă, Dinamo a strâns nouă puncte în clasament şi e pe locul 14, după 11 etape scurse din noul sezon.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamobanipablo cortacero 

viewscnt
Articole similare