Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conducerea lui U Craiova a anunţat ce obiectiv are Cristiano Bergodi! Sorin Cârţu, antrenor de rezervă: "Poate o să dau şi eu o mână de ajutor"

EXCLUSIV | Conducerea lui U Craiova a anunţat ce obiectiv are Cristiano Bergodi! Sorin Cârţu, antrenor de rezervă: "Poate o să dau şi eu o mână de ajutor"

Diverse

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a dezvăluit ce obiectiv are noul antrenor al echipei, Cristiano Bergodi, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

U Craiova a primit o lovitură din partea lui Corneliu Papură, care şi-a depus demisia, deşi conducerea nu lua în calcul o astfel de mişcare. Cristiano Bergodi a fost alesul oltenilor, iar acesta va avea obiectivul de a duce echipa în competiţiile europene şi să încerce să se lupte pentru titlul Ligii 1. 

Sorin Cârţu susţine că italianul încă se află în izolare şi că e pregătit să conducă antrenamentele până la venirea antrenorului: "Este o situaţie puţin delicată pentru echipă, pentru că antrenorul este în carantină. Tematica antrenamentelor este transmisă de Cristiano către conducerea tehnică. Se lucrează destul de bine şi probabil că pe toată perioada aceasta, până pe 27, cât nu e Cristiano, poate o să dau şi eu o mână de ajutor, o să fiu şi eu prezent acolo. 

E un antrenor foarte bun, foarte bine organizat, un cunoscător al fotbalului şi teoretic şi practic. Obiectivul este calificarea în cupele europene în primă fază, vedem anul acesta dacă poate să ia campionatul, dacă nu la anul plecăm din prima etapă cu acest obiectiv", a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Sorin Cârţu e de părere că e o variantă bună ca meciurile din play-out să nu se mai dispute: "Poate să fie o decizie bună. Eu o împărtăşesc, chiar 16 echipe. Poţi să te gândeşti şi la un play-off, play-out", a mai spus oficialul lui U Craiova.  

Afla mai multe despre: sorin cartu 

viewscnt
Articole similare