Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Conjunctura inedită prin care Olăroiu a cunoscut-o pe Simona Halep: "A apelat la noi, ne-a cerut atunci să o ajutăm"

EXCLUSIV | Conjunctura inedită prin care Olăroiu a cunoscut-o pe Simona Halep: "A apelat la noi, ne-a cerut atunci să o ajutăm"

Simona Halep

Comentarii

Cosmin Olăroiu a acordat un interviu în EXCLUSIVITATE pentru Telekom Sport, iar cu această ocazie a dezvăluit şi conjunctura prin care a ajuns să o cunoască personal pe Simona Halep.

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului românesc. A obţinut performanţe importante alături de FCSB, apoi şi-a confirmat valoarea şi în străinătate, unde a câştigat o mulţime de trofee.

Ultimul şi l-a trecut în palmares chiar în toamna anului trecut. Cosmin Olăroiu a produs marea surpriză în campionatul Chinei şi a adus primul titlu din istoria lui Jiangsu Suning, după finala câştigată în faţa lui Guangzhou Evergrande, echipă pregătită de Fabio Cannavaro. Astfel, antrenorul român a ajuns la şapte titluri de campion naţional în carieră, după cele câştigate cu Steaua (2006), Al Hilal (2008), Al Ain (2012, 2013) şi Al Ahli (2014, 2016).

Cu un CV extrem de bogat, Cosmin Olăroiu a vorbit şi despre toţi ceilalţi sportivi şi antrenori care reprezintă cu mândrie România în toată lumea, în special Simona Halep.

"Lângă orice român care activează scrie România. Şumudică, Răzvan Lucescu, Boloni, Mircea Rednic, când era afară, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, toţi reprezintă România. După păreera mea, din exterior, Halep trebuie apreciată mult mai mult.

Eu o apreciez foarte mult pentru că ştiu ce înseamnă să fii român şi să ajungi acolo. Iar ea a ajuns peste orice alt sport sau competiţie sportivă la care am fi participat noi şi am fi putut ajunge la un asemenea nivel. Şi mai ales în tenis, ceea ce a făcut ea este unic pentru o ţară ca a noastră.

O apreciez enorm, chiar am cunoscut-o într-o conjunctură neplăcută. Ea avea o accidentare şi a apelat la mine şi la staff-ul meu medical să o ajutăm. Am reuşit să o punem pe picioare, a participat la turneul de atunci din Dubai şi chiar l-a câştigat. La noi în ţară, oricând se va găsi o voce care va spune că nu trebuia să lovească aşa cu reverul şi că trebuia să lovească nu ştiu cum. Sunt convins că nici ea nu simte aprecierea pe care o merită" , a spus Cosmin Olăroiu.

Interviul integral cu Cosmin Olăroiu:

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare