Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Constantin Budescu, luat în vizor la Astra: "Nu l-a văzut nimeni în ultima perioadă. Nu ştie nimeni cum arată"

EXCLUSIV | Constantin Budescu, luat în vizor la Astra: "Nu l-a văzut nimeni în ultima perioadă. Nu ştie nimeni cum arată"

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a luat în serios recomandările autorităţilor în ultima perioadă. Fotbalistul Astrei s-a izolat, iar secundul Vasile Maftei a glumit pe seama sa.

Astra, ca mai poate echipele din Liga 1, a făcut antrenamente prin video-conferinţă, iar secundul Vasile Maftei speră că jucătorii au respectat programul transmis de staff. 

"Pe Budescu nu l-a văzut nimeni în ultima perioadă. Sună-l pe apel video ca să-l vezi! Nu ştie nimeni cum arată, e izolat. Am vorbit cu el, tot timpul le-am trimis programul de antrenament făcut de preparatorul fizic. El tot timpul a zis că-l face. Acum nu avem de unde să ştim, pentru că nu avem niciun control în momentul ăsta. 

Mă gândesc că, stând în casă şi neavând ce să faci, măcar încerci să te mişti, să faci mişcare, cât de cât să ai tonus muscular. Cât de cât am trecut de perioada critică, mă gândesc că era o perioadă mai grea în astea două luni, destul de greu, dar nu avem ce să facem", a declarat Vasile Maftei pentru Telekom Sport.

Secundul lui Bogdan Andone a anunţat şi cum va arăta programul echipei din perioada următoare:  "Cred că de luni vom începem, încă mai aşteptăm să ne trimită protocolul cei de la Federaţie, de la echipă, din partea lui Dani, că el se ocupă de partea sportivă. Sper să trecem de primele două-trei săptămâni, care sunt vitale pentru noi şi pentru toate echipele. Cred că luni, marţi va fi o testare după care după încă o săptămână am înţeles că va mai fi o testare, dar prima testare va fi luni, când ne vom vedea. Vom merge într-un cadru de cantonament stabilit exact, urmează să mai aflăm zilele astea. Încă nu s-a stabilit exact locul cantonamentului, data", a mai spus Vasile Maftei. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastravasile maftei 

viewscnt
Articole similare